Rezultate 1 la 10 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@veterdi stai linistit nu a dat chiar asa multe negative: a dat 23 de toate din care mie vreo 8 negative, doar pentru ca practica mea nu corespunde cu teoria lui netestata.
    Nu trebuie sa te agiti atat pentru niste negative

@ontopic cei care au cumparat acele link-uri pe edu de la un individ de pe aici din articole nerelated au fost vizati de pinguin
    E o observatie personala pot sa ma insel
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Mare atentie pentru cei care ati fost afectati de update si(inca) va aventurati sa cumparati linkuri, sperand ca puteti pacali Google! Daca eu imi pot da seama ca tu ai cumparat linkuri folosind Open Site Explorer sau orice alt tool de pe web, cat de greu crezi ca va fi pentru algoritmii Google sa vada asta?

Nu vreau sa fiu inteles gresit: nu am nimic impotriva practicii de a cumpara linkuri, in contextul in care toate eforturile noastre de a scoate capul in primele 5-10 pagini, se lovesc de indemnul tacit spre Adwords. Problema nu se pune ca nu (mai) functioneaza linkurile platite. Problema este ca cei care cumpara linkuri o fac prost: cumpara link pe site-uri high-rank dar irelevante, browsing regulat pe site-ul unde au cumparat link (pentru a verifica daca linkul mai este acolo, etc...), de pe acelasi ip de pe care acceseaza si site-ul personal si contul Google, etc... Sunt foarte multe indicii care pot informa Google despre aceste practici.

Off topic:
    Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    @veterdi stai linistit...a dat negative, doar pentru ca practica mea nu corespunde cu teoria lui netestata...
    Pentru tine, pentru @veterdi si pentru cei care va tot impiedicati de "teoriile" mele si le contestati fara sa aveti habar ce vorbiti: vreau sa va informez, ca nu fac doar teorie goala, am destula practica in spate, dar nu vin sa fac caz de asta, modestia ma impiedica sa fac acest lucru. Cei (putini) care ma cunosc, stiu si pot confirma ca am ridicat un site de la 0 la peste 70.000 de vizitatori unici pe zi si am reusit sa-l duc pe prima pozitie in Google la una dintre cele mai mari cautari din Romania, pe vremea cand unii dintre voi nici macar nu aveati cont pe Seopedia.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •