0 out of 1 members found this post helpful.
Am si eu o intrebare poate stupida si poate off topic dar cred ca este un loc bun de pus aceasta intrebare: daca eu in g sunt la un cuvant cheie in urma celui care a copiat continut de la mine si in serps apar pe 10 si el nu apare in primele 64 care este explicatia?La fel si pe alt cuvant cheie - sunt in g pe 4 si daca ma caut in serps nu exist .
Daca stie cineva chiar ar face un bine sa spuna asa pentru cultura mea generala si poate si pentru a altora.
1 out of 6 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Bunea
1. Articolul tau este defapt o informatie preluata de pe alt blog, deci nu tu ai facut descoperirea, dar ti-o insusesti.
Ii fi tu Dumnezeul adevarului absolut sa stii cine a scris articolul ala.
Cainii mor de drum lung si prostii de grija altora.
0 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
puthre
Care e diferenta intre "sunt la un cuvant cheie in urma" si "in
serps apar" ?
Eu cautam pozitia in serps cu http://www.sitemapdoc.com/Serp-Rank.aspx(asta inseamna serps in postul de mai sus) si g= Google.Si nu inteleg ce vrei sa zici cred ca e confuzie din cauza ca eu cautam pozitia si in g si rank checker.
2 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
barzafurioasa
La fel si pe alt cuvant cheie - sunt in google pe 4 si daca ma caut in
serps nu exist .
Iti lipsesc cunostintele minime de SEO .... serp = Search engine results page
Ai stricat threadul asta
0 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
avram
Iti lipsesc cunostintele minime de
SEO ....
serp = Search engine results page
Ai stricat threadul asta
Stiu ce inseamna man doar ca eu cautam cu toolul respectiv si ma gaseam in primele 64 si acum nu. De aceasta am intrebat daca stie cineva de ce.Eu am crezut ca toolul este mai exact ca browserul pentru ca nu tine cont de locatia din care faci cautarea preferinte si alti draci de factori care influenteaza cautarea.