Pagina 46 din 83 PrimulPrimul ... 36444546474856 ... UltimulUltimul
Rezultate 451 la 460 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cu altgoritmul asta a fost penalizat si un site de al meu, de pe pozitia doi la cuvantul cheie principal, la care aveam si linkuri scurte, m-a coborat pana pe 9.
    La posturi sunt tot acolo, ce postez se indexeaza si apar in primele cautari cum apaream.
    Dupa parerea mea indexul cred ca este de vina. Am scanat sa vad cate backlinkuri am catre index (cu majestic seo) si am aflat urmatoarele:
    22,781 backlinkuri catre index, catre restul categoriilor posturilor am in jur de 1000 maxim.
    Din cele 22781 catre index, aproximativ 17000 sunt cu aceeasi ancora, cuvantul cheie la care m-a penalizat.
    Densitatea la cuvantul cheie la care m-a penalizat este de 16, pe index, iar siteul de pe primul loc are o densitate de 17.
    Cauza sa fie oare backlinkuri multe cu aceeasi ancora catre prima pagina? Daca da, ce ar trebui sa fac sa isi revina? Sa le scot sau sa pun cu alta ancora tot catre index? Ma penalizeaza mai rau daca scot? De exemplu am linkuri pe un site ce imi da 10000 backlinkuri.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Concluzie:
    -Google nu mai vrea pagini sau articole optimizate,
    -Nu mai vrea descriere la pagini, articole sau pagina de start
    La asta m-am referit. Si totusi cred ca nu te auzi...imi pare rau..
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de florescualin Vezi Post
    Cu altgoritmul asta a fost penalizat si un site de al meu, de pe pozitia doi la cuvantul cheie principal, la care aveam si linkuri scurte, m-a coborat pana pe 9.
    La posturi sunt tot acolo, ce postez se indexeaza si apar in primele cautari cum apaream.
    Dupa parerea mea indexul cred ca este de vina. Am scanat sa vad cate backlinkuri am catre index (cu majestic seo) si am aflat urmatoarele:
    22,781 backlinkuri catre index, catre restul categoriilor posturilor am in jur de 1000 maxim.
    Din cele 22781 catre index, aproximativ 17000 sunt cu aceeasi ancora, cuvantul cheie la care m-a penalizat.
    Densitatea la cuvantul cheie la care m-a penalizat este de 16, pe index, iar siteul de pe primul loc are o densitate de 17.
    Cauza sa fie oare backlinkuri multe cu aceeasi ancora catre prima pagina? Daca da, ce ar trebui sa fac sa isi revina? Sa le scot sau sa pun cu alta ancora tot catre index? Ma penalizeaza mai rau daca scot? De exemplu am linkuri pe un site ce imi da 10000 backlinkuri.
    Eu nu cred ca se poate pune problema unei penalizare in cazul unei retrogradari de 7 pozitii. Pur si simplu cred ca link-urile care sustineau site-ul pana atunci si-au pierdut valoarea la noul update, de unde si scaderea. Spunea cineva aici ca Google a inceput sa ia in considerare in special link-urile noi din pagini noi, lucru si normal de altfel. Cauta sa aduci astfel de link-uri si vezi ce se intampla.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

@ matei - pagini cu 12 backlinkuri sunt pe pozitia 2, 3, 4, iar eu cu 22 700 backlinkuri sunt pe pozitia 9

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

@florecualin daca ai pagini cu 12 backlinks depinde de keywords, depinde de ce fel de linkuri ai, de unde ai linkurile, trustul paginilor care iti transmite link juice-ul, anchorul linkurilor si asa mai departe.
    te-ai gandit la cate linkuri au siteurile de pe pozitia 1,2,3 care la fel nu numai numarul conteaza ci si calitatea lor. degeaba ai 22700 daca 10000 de pe un singur site. bagati siteul in https://www.majesticseo.com/ si vezi cate Referring Domains ai tu si cate au cei dinaintea ta asta ca fapt divers.

cred ca voi parasi thread-ul asta, ma ia rasul plansul cand vad unde a ajuns discutia ...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de BV87FFF Vezi Post
    Despre cine ocupa locul 1 pe cuvantul "web design" poti citi aici: Cel mai tare caz de Black Hat Seo din Romania, nepenalizat ! | FLORIN BENTIA. Pentru cei care nu aveti chef sa dati click, baietii aia au facut un plugin social media in care au ascuns un link cu ancora "web design" folosindu-se de CSS: text-indent:-999px.

Concluzia mea dupa 5 zile si statistici din vreo 100 de siteuri: Google a exterminat directoarele.

Indiferent de cat de inteligente sau neghioabe au fost campaniile de link building, unele siteuri au ramas neclintite. DAR siteurile care au link-uri doar din directoare s-au dus la vale, chiar daca vorbim de 3-400 de directoare, 3-4 ancore. In cazul meu nu vad nici o penalizare, siteurile au cazut ca si cum linkurile din directoare nu ar mai conta.
    1. Articolul tau este defapt o informatie preluata de pe alt blog, deci nu tu ai facut descoperirea, dar ti-o insusesti.
    2. Google n-a exterminat directoarele, asta ti-o spune unul care are 6 site-uri cu pozitii bune si foarte bune in serps, site-uri lansate in urma cu 45 de zile si inscrise pana in prezent doar in 200 de directoare, nici un alt link in plus.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Mai fratilor de o vreme incoace Google cam da chixuri. Da drumul la care un algoritm sau modifica una alta dupa care in unele cazuri se razgandeste . Si tot sa mai departe. Toate lucrurile astea bulverseaza webmasterii . Nu se mai face diferenta intre o penalizare pe bune si o "penalizare" venita in urma optimizarii mai bune a siteurilor concurente. Eu cred ca trebuie asteptat pana ce Google se hotaraste in ce directie o ia. E clar ca nu mai suporta keyword stuffingul de exemplu . A incercat sa scape de acele pagini scotandu-le din SERP ( de fapt nemaindexandu-le pe cele noi ) dupa care a revenit si a renuntat la algoritm. Parerea mea e ca mai bine mai asteptam pana ce lucrurile devin mai clare.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    E clar ca nu mai suporta keyword stuffingul de exemplu .
    din pacate nu e relevanta afirmatia, cel putin pentru .ro . Stiu site-uri care fac spam onpage la greu si sunt bine mersi in top 3 pt cuvinte grele pe o nisa cel putin competitiva. In urma update-ului ele au avut doar cresteri.
    :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

tind sa cred ca principala cauza provine din faptul ca multe backlinkuri cu aceeasi ancora sunt facute catre index.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de florescualin Vezi Post
    tind sa cred ca principala cauza provine din faptul ca multe backlinkuri cu aceeasi ancora sunt facute catre index.
    o parere mai avizata Efectul Pinguinului de la Google: ma las de SEO…. | Nimicul lui Krumel
    PS: inca nu e public
    Ultima modificare făcută de avram; 2nd May 2012 la 18:47.

Pagina 46 din 83 PrimulPrimul ... 36444546474856 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •