1 out of 2 members found this post helpful.
Cu altgoritmul asta a fost penalizat si un site de al meu, de pe pozitia doi la cuvantul cheie principal, la care aveam si linkuri scurte, m-a coborat pana pe 9.
La posturi sunt tot acolo, ce postez se indexeaza si apar in primele cautari cum apaream.
Dupa parerea mea indexul cred ca este de vina. Am scanat sa vad cate backlinkuri am catre index (cu majestic seo) si am aflat urmatoarele:
22,781 backlinkuri catre index, catre restul categoriilor posturilor am in jur de 1000 maxim.
Din cele 22781 catre index, aproximativ 17000 sunt cu aceeasi ancora, cuvantul cheie la care m-a penalizat.
Densitatea la cuvantul cheie la care m-a penalizat este de 16, pe index, iar siteul de pe primul loc are o densitate de 17.
Cauza sa fie oare backlinkuri multe cu aceeasi ancora catre prima pagina? Daca da, ce ar trebui sa fac sa isi revina? Sa le scot sau sa pun cu alta ancora tot catre index? Ma penalizeaza mai rau daca scot? De exemplu am linkuri pe un site ce imi da 10000 backlinkuri.
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
florescualin
tind sa cred ca principala cauza provine din faptul ca multe backlinkuri cu aceeasi ancora sunt facute catre index.
o parere mai avizata Efectul Pinguinului de la Google: ma las de SEO…. | Nimicul lui Krumel
PS: inca nu e public
Ultima modificare făcută de avram; 2nd May 2012 la 18:47.