Google nu stie ca ai inscris in directoare, stie ca ti-au venit buluc niste linkuri, daca nu stii sa inscri in directoare poti foarte bine sa iti iei o penalizare pentru ele, mai ales daca ai norocul sa ti le si aprobe repede.
Google nu stie ca ai inscris in directoare, stie ca ti-au venit buluc niste linkuri, daca nu stii sa inscri in directoare poti foarte bine sa iti iei o penalizare pentru ele, mai ales daca ai norocul sa ti le si aprobe repede.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Eu am totusi alta intrebare: are cineva cunostiinta de penalizari la siteuri pt care nu s-a folosit niciodata analytics si webmaster tools? Nu cumva si de uneltele astea se foloseste Google cand arde pe cate unu cu probleme?
Stiu un agregator care sta pe prima pozitie pe niste cuvinte cheie, continutul e tot duplicat fara pic de continut original, dar stiu ca nu foloseste deloc analytics sau webmaster tools. N-a avut pana acum nici o problema din partea google. Cum se face?
raspund la mai multe intrebari.
- Normal ca am testat "keywords pe 5 browsere![]()
- Inscrirea in directoare: 30 pe zi ... procesul de aprobare oricum e lent,
- link-urile au fost puse la cate 1-2 zile de pe aceeasi nisa,
- regasesc cu usurinta o propozitie din 4 cuvinte in top 10 pe google
Intrebarea era daca pot fi penalizat pt. schema de kwywords :
pere mere --> locul 6-7 ( pt acest keywords am cumparat link-uri )
pere mere proaspete ieftine - > locul 4
pere mere proaspete ------- PENALIZAT ( pt acest keywords nu am cumparat link-uri )
Nu trebuie sa testezi cu mai multe browsere, este de ajuns sa cauti in modul incognito fie cu Firefox (Ctrl+Shift+P) sau Chrome (Ctrl+Shift+N). Eventual daca esti interesat sa vezi pozitiile pt KW respective pentru anumite orase, poti seta din Google, in stanga, orasul care te intereseaza.
Director de articole -> articole.pro
Ia schimba Orasul si cauta pe bucuresti constanta si cluj
Vezi daca i-ti da aceleasi rezultate daca da esti penalizat
Pe orice oras sunt la pagina 7 am crescut 2 pozitiidar nu cu indexul ci cu un URL din site.
Si eu am o pagina indexata aiurea, e pagina cu un produs despre care sa vorbit la TV, au aparut multe link-uri ancora numele produsului, link-uri naturale (eram primul in google), dar site-ul era slab, si acum pagina respectiva nu apare la cautarea cu numele produsului si nici derivate, dar nu e bai
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)