Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: Probleme cu PR-ul unui site care a fost infectat acum o luna - scazut de la PR2 la 0

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit Probleme cu PR-ul unui site care a fost infectat acum o luna - scazut de la PR2 la 0

Poate e cineva care imi poate explica de ce PR-ul blogului din semnatura a scazut de la PR 2 cat aveam ieri la PR 0 azi dimineata?
    Blogul a fost infectat prin vulnerabilitatea pluginului de wordpress "timthumb" integrat in tema acum o luna si din cate stiu s-a rezolvat problema, m-au ajutat si cei de la hosting, am schimbat toate parolele, am rescris wordpress, am pusa tema pe curat, etc.
    Vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva si daca se poate remedia intr-un timp relativ scurt sau nu?

Multumesc anticipat!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Trimite o reconsiderare, in care sa explici in amanunt ce s-a intamplat. Se va rezolva fara probleme situatia.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Havrince Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    34
    Posturi
    323
    Putere Rep
    30

Implicit

In webmaster tools nu ai nici un mesaj?
    ★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Havrince Daniel Vezi Post
    In webmaster tools nu ai nici un mesaj?
    Da, am primit ieri seara un mesaj:

"Dear site owner or webmaster of Blogul de it - Informatii | Recenzii | Online Stuff,

We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.

Specifically, look for possibly artificial or unnatural links on your site pointing to other sites that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include selling links to pass PageRank or participating in link schemes.

We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.

If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team "

Acum chiar ca sunt in ceata, ce trebuie sa fac?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    unnatural links on your site pointing to other sites that could be intended to manipulate PageRank
    Cred ca aici ar fi problema ...

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Cred ca aici ar fi problema ...
    Sa inteleg ca am link-uri catre alte site-uri care fac smecherii? sau ca pur si simplu s-a depistat vanzarea a 4 link-uri din blogroll (mi se pare absurd acest lucru tinand cont ca sunt site-uri care vand zeci de link-uri fara nici o problema)?

P.S. - Zilele astea numai belele am, incep sa cred ca mi-a pus cineva gand rau, mai devreme aveam Putere Rep. 17 si acum am 16 fara sa primesc nici un negativ, care-i explicatia? Are Google tentacule asa lungi de-mi scade tot ce tine de mine?

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.

Specifically, look for possibly artificial or unnatural links on your site pointing to other sites that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include selling links to pass PageRank or participating in link schemes.
    Cu care cumva s-a luat de advetoriale ? sunt ?, vad ca se leaga de o serie de pagini, care ar fi nu specifica, desi ar putea sa fie si indexul si linkurile care apar in sidebar.
    Incearca sa le scoti si vezi ce sa intampla dupa o reconsiderare.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

pune nofollow pe toate si cere reconsiderare

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Pei advertoriale am destul de putine in comparatie cu totalul articolelor si nu prea am scris despre orice, adica daca am vandut, am vandut pentru site-uri de nisa apropiata si nu cred ca am mai mult de 25-30 de advertoriale din totalul de 500 de articole de pe site. De scos nu am cum sa le scot pentru ca nu ar fi corect fata de clienti, mai bine raman cu site-ul asa decat sa imi primesc reprosuri de la ei.
    O sa mai caut, daca mai are cineva vreo idee il astept cu mare drag sa mi-o spuna, aici sau pe privat.

Later edit: Mi-a fulgerat o idee, eu am un plugin pentru comentarii, de la 3 comentarii de la acelasi user avea dofollow pe link-uri, scot plugin-ul si cer reconsiderare, poate asta era buba.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Un pic cam mult zic eu: "We've received a request from a site owner to reconsider how we index the following site: Blogul de it - Informatii | Recenzii | Online Stuff

We'll review the site. If we find that it's no longer in violation of our Webmaster Guidelines, we'll reconsider our indexing of the site. Please allow several weeks for the reconsideration request. We do review all requests, but unfortunately we can't reply individually to each request. "

Cateva saptamani? Adica depisteaza extrem de repede daca e ceva in neregula si apoi trebuie sa astepti cateva saptamani pana vad ei daca mai sunt probleme sau nu. Ma gandesc si la cealalta varianta, adica ei abia acum au vazut ca site-ul a fost infectat si erau link-uri (de pe cel mai vizitat articol de pe site) catre alte site-uri, era ceva cu injection...., in fine, sper sa se rezolve.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Nu trebuia sa trimiti re-considerare! Sunt 2 tipuri de penalizari, cea de altgoritm si cea manuala. Tu ai avut de altgoritm.
    Re-evaluarea o sa fie manuala, asta inseamna ca cineva iti va verifica link-urile din site, implicit advertorialele. Daca considera ca sunt "pe bani" poti sa uiti de site. Daca le vede "naturale", atunci e ok.

Ai sanse de 99% sa nu primesti nici un raspuns, pentru ca in cazul unui review manual, daca nu respecti "Webmaster Guidelines" complet, nu se uita pe site, asa ca daca trec 90 de zile si nu-si revine, uita de site.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th November 2011, 19:26
  2. Care sunt caracteristicile unui site de succes?
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th June 2011, 00:56
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th January 2011, 12:04
  4. Site infectat
    De Cristi U în forumul Server side
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th February 2009, 16:43
  5. probleme cu site-ul unui client
    De Emil Chelariu în forumul Google
    Răspunsuri: 5