Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Site infectat

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit Site infectat

In primul rand, nu stiu daca am pus threadul in locul corect. Imi cer scuze daca am gresit si cer unui moderator sa il mute unde ii e locul.
    am un site pe platforma wordpress, care daca ma uit in cache la google, il vad cu vreo 100-200 de linkuri in header. Linkurile sunt de forma unei noi pagini wordpress domeniu.com/?ceva/ Si sunt indexate de google. Am cautat in cache, sunt texte la medicamente si alte porcarii, fara nicio reclama...habar n-am ce sens au. Ideea e ca, paginile alea nu am reusit sa le vad niciodata, iar vizitele pe care le primesc din google pt cautarile la medicamentele alea, redirecteaza spre index, ca si cum nu ar exista pagina.
    http://209.85.129.132/search?q=cache...ient=firefox-a asa arata cachele google-ului.
    Eu nu am reusit sa le vad niciodata acele pagini, ceea ce ma duce cu gandul ca e un cloacking si asta ar insemna ca acele pagini exista chiar si acum pe site-ul meu. Prima masura care am luat-o a fost sa schimb hostingul, si fisierele site-ului, exceptand wp-contents . Am asteptat sa isi reimprospateze google cachele, am adaugat content, backlins, si parea ca isi revine incet incet site-ul in google, iar vizitele pe paginile fantoma erau tot mai rare. Cu toate astea insa, acum 2 zile google si-a reimprospatat cachele, si linkurile sunt tot in header...

Stie cineva unde ar fi vulnerabilitatea ? sau daca a mai avut cineva vreo problema asemanatoare... Eu am cautat peste tot si in baza de date. Acolo clar nu sunt stocate.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    43
    Posturi
    223
    Putere Rep
    30

Implicit

Cred ca a fost ceva pus de cei de la hosting.....iar in privinta cache-ului de la google mie mi s-a intamplat sa oscileze o saptamana intre site-ul vechi si cel nou....

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Hostigul e de la namecheap.... Ma gandesc ca e firma serioasa. Ce ar avea de castigat.... ?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    43
    Posturi
    223
    Putere Rep
    30

Implicit

Sincer nu vreau sa fiu categoric in privinta hosting-ului......era doar o idee.....gandindu-ma ca aveai varianta WP actualizata si ca n-ar fi putut sa fie virusat.....dar in privinta google cache mi s-a intamplat sa oscileze o saptamana...

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

Stati relax nu e de la host,in majoritatea cazurilor nu e hostul de vina ci voi sunteti.

Nu prea bate la ochi ca genul asta de "virus" apare doar pe wordpress?
    Ati instalat pluginuri de unde va taiat capul si acuma platiti.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Stati relax nu e de la host,in majoritatea cazurilor nu e hostul de vina ci voi sunteti.

Nu prea bate la ochi ca genul asta de "virus" apare doar pe wordpress?
    Ati instalat pluginuri de unde va taiat capul si acuma platiti.
    Ce-ar fi sa nu ne mai dam asa despti cand habar n-avem despre ce este vorba.
    Am avut acelasi virus ca el si culmea : am fost pe acelasi host.
    Site-urile nu aveau pluginuri comune in afara de akismet si all in one.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

cei de la host nu au nici o vina

sunt virusii care iau user si pass de pe pc-ul infectat , pe urma acceseaza ftp-ul si face injectii de cod in surse
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de dcosmin83 Vezi Post

sunt virusii care iau user si pass de pe pc-ul infectat , pe urma acceseaza ftp-ul si face injectii de cod in surse
    N-am zis ca e de vina hostul. Ci incerc sa gasesc o solutie... Nu inteleg de ce imi sari la gat. In fine..

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de dcosmin83 Vezi Post

Si am avut amandoi acelasi virus?
    Presupunand ca a venit unul dintre noi 2 cu virusul, de ce nu au fost infectate celelalte 40 de site-uri?
    Totusi cred ca si cristi ar dori sa stie daca i s-a mai intamplat cuiva asta, daca a rezolvat-o si daca da, cum?
    Si eu am crezut ca este sql injection, ma uitasem prin tot codul site-ului si prin baza de date. Apoi le-am cerut ajutorul celor de la hosting si ... n-au identificat nici ei problema. Asta inseamna ca nu e ceva chiar asa de obisnuit cum cred unii. A genera peste 15.000 pagini care sa fie indexate de google, apoi sa apara cu not found, nu stiu cat este de usor. Iar ritmul este alert.

Eu am incercat si pe forumul Wordpress si nici de acolo n-a stiut nimeni.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

bai danielu ca fapt divers sunt mai destept ca tine.
    Si sa faci ceva care sa fie indexat in Google si tie sa iti dea not found chiar e usor....

Unde te-a dus gandu....sql injection.....

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •