in cativa ani de cand ma ocup de dezvoltare site-uri, promovare, basic seo nu m-am intalnit cu asa ceva. E vorba de site-ul firmei romconstruct.
- vechimea domeniului: - cel putin 2 ani
- ibls din directoare si i alte site-uri mai multe decat ar avea orice alt site concurent (cand zic concurent ma refer la site-uri cu aceeasi denumire a firmei)
- s-a dorit ca site-ul sa iasa pe prima pozitie pe denumirea firmei. Au trecut cam 5-6 luni de cand am refacut site-ul care si atunci era pe o pozitie inferioara.
Momentan site-ul jongleaza intre paginile 12 -13 daca cauti pe google dupa denumirea firmei
Nu pot sa-mi dau seama despre ce fel de penalizare e vorba pentru ies inaintea lui toate directoarele in care l-am inscris si a destul timp.
Sunt inaintea lui site-uri cu doar un link si care index nu au text..deci nu stiu ce sa zic...caut o solutie de rezolvare. Pe alte firme de constructii le-am adus pe pozitii bune pt termeni precum "constructii" si pe asta nu o pot pune pe prima pagina pt. denumirea firmei
ps: nu e vorba aici de probleme cu clientul nemultimit, sunt doar curios ce se intampla si cum pot rezolva
ms anticipat pt ajutor