Salut,
ma confrunt cu o problema ciudata:
site-ul are vechime 2-3 ani si a stationat 1 an in poz 1 in google avand 40-80k unici pe zi, dupa doi ani de stationare in top 10 google pe pozitia 5-6 pt. keywords : "mere pere free" de o saptamana dupa ce a fluctuat la 1-2 ore de pe poz 6 pe poz 15 ( pag a doua ) site-ul a disparut complet din google pe acest keyword , il regasesc la pagina 7 insa doar cu un URL din site si nu cu index-ul. Ce e curios ca pt keywords : "mere pere" apare in top 10 pe locul 8 si dupa keywords "mere pere free proaspete" e pe locul 4.
traficul a scazut cu 10-15k in medie.
Pt. ca o sa ma intrebati ce am facut in perioada asta ( o saptamana ) cronologic pot spune asa :
1 - Vazand fluctuatia, am adugat acest keyword ( mere pere free ) ca text pe prima pozitie in index astfel incat google bot sa-l vada primul.
2 - Am modificat descrierea site-ului din meta doar cu unul, doua cuvinte.
3 - Am re/inscris site-ul in directoarele romanesti ( unde era deja nu am mai facut-o )
4 - Am cumparat cateva link-uri pr 3-4 la intervale de 1-2 zile insa pe alte keywords pt. care nu am fost penalizat ...
Credeti ca poate fi o penalizare google ? cum as putea sa o detectez si sa o remediez.
Multumesc.

Răspunde cu citat