Pagina 7 din 12 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 115

Subiect: 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?

anuntul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th January 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    212
    Putere Rep
    38

Implicit

si eu am 5 siteuri de nisa penalizate ...
    Schiez la Voineasa in weekend !

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de anuntul Vezi Post
    si eu am 5 siteuri de nisa penalizate ...
    Afiliate sau ne afiliate? Continut unic sau generat? Alte detalii? Ne-ar ajuta..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Problema e ca vor fi afectate doar unele site-uri. Site-urile partenere Adsense sau Adwords ma indoiesc ca sint afectate. Dar e un inceput.
    Nu prea cred ca exista vreo influenta in a ranka in Serp sau penaliza un site faptul ca are adsense

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

mai pot confirma ca Google scoate din SERP pagini. Ieri cel putin mi-au diparut enorm de multe . Nu mai exista la comanda site:domeniu.com/pagina.html

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Discutam astazi cu cineva care imi spunea ca a vazut mai multe directoare de articole de pe .com deindexate complet de google, cel mai probabil pentru thin content / content scrap / articole autogenerate etc.

Se pare ca google s-a pus serios pe treaba cu contentul low quality.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Am si eu acceasi problema,pe 18-19 mi-a ajus site-ul pe pozitia 50 in google dupa cuvitele cheie pe care este optimizat,dupa o zi si-a revenit la pozitia initiala adica 19 ,acuma vad ca iar am ajuns la pozitia 30 desi in Alexa am scazut de la 5 mil si ceva la 4.4 milioane...nu stiu ce sa zic.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Nu prea cred ca exista vreo influenta in a ranka in Serp sau penaliza un site faptul ca are adsense
    Nu la asta ma refer. Ideea e ca site-uri sau parteneri Google pot fi favorizati ptr servicii loiale de durata. Ideea e ca unele site-uri pot fi "uitate" de Google ptr ca sint parteneri importanti.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Se pare ca google s-a pus serios pe treaba cu contentul low quality.
    Jur ca principiul asta de low quality pentru mine este o enigma totala in ultima vreme. Ce e ala low quality? Continut copiat? Sau ce anume? Ca se poate demonstra oricand ca sant saituri fara descrieri fara nimic si care rankeaza extrem de sus. Doar titlul paginei este descriptiv. Atat . Restul tot ce e in cadrul acelei pagini.... numai balarii. 3 lulele , 3 surcele . Personal am spus ca voi renunta la descrieri lungi si voi genera descrieri foarte foarte scurte si la obiect , automat direct din template . Titlul insa il voi face sa fie extrem de descriptiv. Cat de sus vor ranka asta e .. dar cel putin este mult mai posibil sa nu mai am parte de penalizari.

Exemplul ASTA

Cu ce se deosebesc intre ele Mediadot , Oktal , Pcfun , ePravalie , comenzipc si PcGarage? In esenta au acelasi lucru in pagina. Ceea ce le deosebeste este titlul , autoritatea si patternul paginei . Formatul si dispunerea elementelor fac ca paginile astea sa fie originale si unice. Rest continut .... quality cumva? Autoritatea face cred diferenta totusi in cautari. Dar continutul ... ce facem cu el ...? Unde e el ?
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 25th January 2012 la 18:20.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Jur ca principiul asta de low quality pentru mine este o enigma totala in ultima vreme. Ce e ala low quality? Continut copiat? Sau ce anume?
    Low quality ? Pai in cazul directoarelor de articole de exemplu: content creat cu spinnere, content creat prin traducerea automata a unui text din romana in engleza fara nici un fel de corectura, site-uri de afiliere (100% feed - fara nimic original), so on...

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Ca se poate demonstra oricand ca sant saituri fara descrieri fara nimic si care rankeaza extrem de sus. Doar titlul paginei este descriptiv. Atat . Restul tot ce e in cadrul acelei pagini.... numai balarii. 3 lulele , 3 surcele.
    Pai asta e si problema. Deocamdata paginile alea rankeaza. Dar se pare ca incepe sa se faca curatenie in zona asta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

RoManiac, in .ro cel putin, magazinele online importa feedul cu acelasi continut. Evident ele nu sint penalizate, nu imi dau seama de ce...

Nichita, lucrurile alea insirate de tine nu pot fi chiar atat de usor detectate,chiar daca Google zice ca face sta. Criteriul principal e volumul. Daca volumul e ridicat, atunci se poate identifica un "model de lucru"/pattern. Daca volumul nu e ridicat, Google nu prea poate identifica thin contentul.

Spre exemplu: site de afiliere care are pe prima pagina ceva text si ceva produse afiliate. Nu e penalizat.

Site de afiliere care nu a facut decat sa importe feedurile si sa genereze pagini. E penalizat, normal.

Site de afiliere ce face recenzii, e drept destul de subtiri ca text. E penalizat. Mai mult ca sigur ca unu cu un continut mai bogat nu e.

Deci catalogarile sint tipice lui Google: vagi. Thin content poate insemna multe si numai el stie cand si ce penalizeaza. Oricum, volumul de continut generat/pagini nu e un model bun, volumul de continut in articole e ok.

Pagina 7 din 12 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizare google?
    De fatfrumos4u în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th March 2010, 20:09
  2. penalizare google ?
    De Anwar în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2009, 08:16
  3. PIP ianuarie
    De evolution în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13