I confirm. I had an article on the 1-2 position. Now it's on 6th position on the 3rd page. I don't understand why. My content it's definitely not "thin”.
I confirm. I had an article on the 1-2 position. Now it's on 6th position on the 3rd page. I don't understand why. My content it's definitely not "thin”.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
la mine s-a produs o schimbare ceva mai devreme, pe 9 ianuarie
untitled.JPG
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Am un site de afiliere 2 parale ce foloseste continut luat prin API-ul 2performant: nici o modificare, traficul este in crestere. Totusi este prea nou ca sa rankeze macar in prima pagina pe cuv. principale, nu stiu daca exemplul este relevant.
Am alt site, de anunturi, nisat. Va imaginati ca cine da un anunt posteaza pe mai multe siteuri deci teoretic am continut duplicat. Iarasi nici o modificare, traficul este in crestere. Dar de data asta siteul este in prima pagina pe cea mai importanta expresie.
Singura chestie este ca nu leg siteurile intre ele. Am pus cateva linkuri dar n-ai cum sa-ti dai seama ca apartin aceleasi persoane. Deci nici google n-are cum sa-si dea seama exceptand google analytics.
Pe celelalte siteuri nu am cum sa am pb. Si pe cele 2 de mai sus ar fi trebuit sa am deja. Poate problema nu este generala totusi, poate sunt afectate doar cateva siteuri/retele?
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Untitled1.png
Un site de jocuri a fost singurul care a patit asta. Si-a revenit in cateva zile fara sa fac nicio modificare.
In rest doar cresteri.
Dintre site-urile de afiliere 2parale penalizate, are cineva linkurile ascunse cu tinyurl ? Nofollow pe linkuri ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu am acelasi analitics pe 30-40 de site-uri sparte cu 2parale, si traficul a ramas EXACT la fel nu s-a intamplat nimic important
Codeinwp.com - Wordpress experts
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Maldinii pare sa aibe multe siteuri de afiliere si nu a fost afectat. Ceilalti au fost afectati. Puteti pune si un link cu un site afectat si Maldinii cu un site neafectat de al lui. As vrea sa arunc o privire in antiteza
* Eu nu am fost afectat pe siteurile mele, iar cele pentru 2parale sunt prea mici si nu sunt oricum pe prima pagina.
D R G
Nu am situri "made for 2parale" si din cate vad nu am fluctuatii pe ce ma intereseaza.
Un amanunt interesant totusi: pe o pagina cu oferta de preturi pt publicitate online am un livechat pt a putea discuta cu potentialii clienti. Fiind un javascript, nu imi apar niciodata in livechat roboti. Pe 20 ianuarie am fost vizitat la interval de 3 ore de 2 persoane din Mountain View.
Posibil sa fi fost niste Google quality raters, iar faptul ca sunt 2 vizite la un interval de 3 ore poate fi explicat prin:(11:15:16 AM) visitor: [info]
- talking to USA (Mountain View, CA) #2449
- looking at bacaul.ro/reclama/
Each rating task is completed by multiple raters and, if they disagree in their ratings of Google’s search results, there’s a formal discussion and debate process that may involve higher-level moderators making the final decision on who’s correct.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)