Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Mayday update si Caffeine pe .ro

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Nicio schimbare la mine. Traficul a ramas constant de luni de zile.

La un site nou, de o luna, difera mult nr de pagini indexate, de la zi la alta, adica azi am 900 pagini indexate, ieri aveam 600, alaltaieri tot 900....

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Acum am verificat si:
    - un subdomeniu are PR6 desi cf calculelor mele tb sa ramana la PR4 (sunt sanse infime ca altcineva sa fi pus link catre el)
    - o pagina intrena (index subforum) dintr-un forum are PR6 desi pagina index are PR4 iar la celelalte subforumuri apare mesajul sublim "Pagina curenta nu este clasificata de Google" desi au avut ani de zile PR4 si cf calculelor mele cam tot asa ar tb sa aiba (primesc linkuri din alte pagini cu PR4-PR5); in rest maj. paginilor au "Pagina curenta nu este clasificata de Google" desi inainte aveau si ele ceva (macar un PR0); forumul are 10-20 de linkuri in footer
    - un site de pe un domeniu cu PR6 ce are doar cateva pagini interne si care aveau toate PR5 are acum la paginile interne mesajul "Pagina curenta nu este clasificata de Google" (paginile interne au circa 20 de linkuri in ele)
    - un blog a patit-o selectiv (cam 50% au pastrat PR-ul, 50% nu; vorbesc de PR-ul avut si estimat a ramane)
    - alt site ce are multe linkuri site-wide are paginile interne "declasificate"
    - mai caut

Siteurile promovate prin intermediul acestor siteuri rankeaza la fel de bine (ele sunt insa promovate prin multe alte siteuri), insa constatarile de mai sus ma cam pun pe ganduri.

Oricum niste pareri personale (in generale rezultate din cele expuse mai sus):
    - desi inscrierile in directoare aduceau/aduc un plus minuscul in punctajul necesarii urcarii unei pagini (raman insa cea mai simpla metoda de a obtine "link popularity") totusi ele par a fi ramas printre putinele metode "free", celelalte (semnaturi si posturi in forumuri, articole si comentarii in bloguri etc) par a fi diminuate pana aproape de o totala lipsa de luare in considerare daca nu sunt pe o pagina cu PR bun
    - PR-ul are o si mai mare importanta in algoritm; pe de alta parte PR-ul unui site incepe sa fie scazut daca sunt multe linkuri externe irelevante , de asemena paginile interne cu linkuri irelevante pot fi penalizate foarte dur (PR0 sau neclasificata)

Ar putea cineva confirma procesul descris de mine (legat de declasificarea paginilor ce au multe linkuri irelevante, nu neaparat site-wide)?
    Sau la mine "s-a prins" Google, fiind, cu mici diferente, pe cam toate aceleasi siteuri promovate cam aceleasi linkuri si urmareste sa-mi penalizeze sursele, lucru ce va atrage in timp si descurajarea de mai promova si alte siteuri prin acestea?
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 13th June 2010 la 18:37.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Din ce am vazut si eu si din ce spui si tu cred ca trebuie sa ne revizuim complet modul de promovare sa redefinim tehnicile prin care facem SEO
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Din ce am vazut si eu si din ce spui si tu cred ca trebuie sa ne revizuim complet modul de promovare sa redefinim tehnicile prin care facem SEO

Si totusi nu te poti dezbara de vechiul obicei: Ma intereseaza articole sau/si reviewuri

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Si totusi nu te poti dezbara de vechiul obicei: Ma intereseaza articole sau/si reviewuri
    Pai tocmai de aia vreau sa merg mai mult pe articole decat pe alte variante, nici link-uri in retea numai promovez, ma intreba cineva daca am site-uri puternice de ce nu imi pun link-uri site-wide catre sitele mele noi.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Caffeine
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd January 2010, 14:07
  2. Google Caffeine update
    De evolution în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th December 2009, 00:47
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st December 2009, 11:24
  4. Google caffeine live intr-un data center!
    De adriana în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th November 2009, 20:15
  5. Google Caffeine
    De knife_prty în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th August 2009, 14:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •