am un site: www.sc4cars.com . Daca ii dau Cached in google imi da un raspuns de genu: Your search - cache:Au_vL_f-jw4J:www.sc4cars.com/ford.htm site:www.sc4cars.com - did not match any documents. Unde am gresit?
am un site: www.sc4cars.com . Daca ii dau Cached in google imi da un raspuns de genu: Your search - cache:Au_vL_f-jw4J:www.sc4cars.com/ford.htm site:www.sc4cars.com - did not match any documents. Unde am gresit?
Nu cred ca ati gresit niciunde.
Site-ul este nou? Daca da dureaza putin pana ii face google cache
siteul intradevar e nou doar de aseara pus pe net dar daca ii dau comanda site:www.sc4cars.com imi vede 2 pagini indexate, ei shi acolo daca ii dau Cached , imi spune ce imi spune.
La momentul actual Google doar a "aruncat un ochi" peste site , dureaza mai mult timp pana ii va face si cache ( cateva zile ... )
/edit : oricum la continutul ala copiat nu o sa ai cine stie ce ranking la articole ...
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
de unde shtii tu ca e copiat? sau asa ti-a trecut tie sa zici. Intradevar nu e greu sa iti dai seama daca e copiat sau nu. Dar e facut un rezumat de pe zeci de siteuri, shi nu e copiat articol 1 la1, un articol e facut cam din 5 articole.
www.copyscape.com
iti gaseste parti din articole pe zeci de site-uri
chiar nu shtiam ca este asa ceva e ceva interesant, mie mi-a generat doar un site si culmea ce mi-au aratat ei, eu nu copiasem, ti-a generat tie mai multe siteuri?
In alta ordine de idei a mai patit cineva erori la Cached in sensul ca sa nu-si poata vedea siteul, el fiind indexat?
Nu am mai primit erori de genu shi ma ocup de 7 ani de siteuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)