Amice, ai grija cum vorbesti, nu cred ca te-am jignit pe tine sau pe altcineva de pe forum. Ai cam dat cu bata in balta si am impresia ca nu ti-ai dat seama cu cine vorbesti noi doi ne cunoastem (siteuri, sfaturi, link exchange, messenger, remember?). Astept niste scuze din partea ta.

Si acum ca sa intelegi si tu despre ce e vorba aici:

No_name (cu care nu am nimic personal) a publicat linkul "interesant" catre un filmulet de pe youtube in care Matt Cutts trebuia sa raspunda la intrebarea daca linkurile nofollow sunt relevante sau nu, bineinteles ne referim la SEO, atata timp cat scriem pe aceasta arie.
Din cate se pare, domnul Cutts a evitat elegant raspunsul, deci nu a raspuns la marea intrebare. De aceasta, topicul mi se pare inutil, pt ca nu spune nimic. Faptul ca niste linkuri, fie ele dofollow sau nofollow aduc trafic (mai ales cele de pe Twitter, bineinteles), asta stim cu totii, asta este rolul unui link pana la urma.
La aceasta intrebare asteptam sa aflu de la d-nul Cutts cum trateaza spider-ii aceste linkuri, daca le urmaresc sau nu, daca au vreo importanta fie ea minora in sherps, etc.

Ca sa-ti demonstrez ca nici macar nu ai citit tot topcul, te informez ca No_name nu a cautat vreo opinie (sau cel putin nu a dat de inteles asta) atat timp cat a publicat un filmulet care trebuia sa ne ofere raspunsuri.

Repet inca o data, din punct de vedere SEO, acest filmulet nu ne-a dat niciun raspuns. Din punct de vedere al metodelor alternative de promovare, am descoperit ca putem obtine trafic prin intermediul linkurilor de pe twitter, chiar daca acestea sunt nofollow, iar acest lucru mi se pare "foarte interesant".