Am verificat 3 siteuri, pentru ca doar atat am avut rabdare, si nu am nici o modificare.
Foarte multe N/A si la mine. Doar la un site este afisat PR. Nici o schimbare din pacate
Deci am fost primul care a anuntat update-ul. Revin acum si confirm preveziunile mele asupra celuilalt blog care in final a primit PR3 de la PR0. Eu personal sunt multumit insa doar pentru moment. La urmatorul update vreau mai mult!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
mda... daca de n/a a sarit la 2, 3 - cred ca e ok, desi nu multumitor. Iar un 4 s-a transformat in 3 din pacate.
Dezvolt zilnic
Finally. Un domeniu nou a luat PR3 si blogul a urcat de la PR3 la PR4. In rest nimic.
Și indiferent că PR e un factor important sau nu, un site fără pagerank are un handicap critic. Aproape nimeni nu e interesat de parteneriate cu tine. Guest posting, schimb de linkuri, promovare reciprocă... NIMIC. Atâția webmasteri mi-au trântit ușa în nas pentru simplul fapt că site-ul meu nu are PR.
Si la mine se vad schimbari de pr dar la domenile noi de 2-3luni nici o schimbare.
Netul.ro - de la PR3 la PR4 , majoritate sectiunilor s-au mentitnut la PR3 (sau PR4 la director)
CineMAGIC.ro - de la 0 la PR1
In rest, nu sunt schimbari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)