5th December 2013, 10:44
3 out of 3 members found this post helpful.
Surprinzator, eu sunt pro deciziei asteia si mi se pare de bun simt. Prea multe domenii "ro" cumparate "pe viata" zac nefolosite si nu se deranjeaza nimeni sa le actualizeze, nici sa le vanda, nici sa nimic.
Pentru cei care zic ca au cumparat "pe viata". Daca ati cumparat de la ROtld, se specifica clar in TOS lor ca domeniul se vinde pe o perioada "nedeterminata" parca era termenul folosit si ca exista momentan nu exista taxe de mentenanta. Nu spunea nicaieri ca domeniul e pe viata sau garanta ca nu se vor introduce taxe de reinnoire. Firmele care au facut marketing incorect, si etc, aia e alta problema.
Pentru cei care au cumparat in ultimii 2 ani, aparent taxa de reinnoire se va aplica doar dupa 2 ani de folosire a domeniului, cel putin asa inteleg eu din textul asta. Deci aveti 2 ani gratuiti pentru plata aia initiala.
"Pentru numele de domenii înregistrate în ultimele 24 de luni, reînnoirea se face în momentul în care dreptul de folosinţă a numelui de domeniu este egal cu 24 luni"
Singura mea grija e sa nu ratez emailurile sau informarile si sa reinnoiesc domeniile. Dar pentru asta exista seopedia.