Salut,
Am atasat proiectul de lege pentru cei care nu au avut ocazia sa-l citeasca. : proiect-HG-inregistrare-nume-domenii-.ro.doc
Cheers
Salut,
Am atasat proiectul de lege pentru cei care nu au avut ocazia sa-l citeasca. : proiect-HG-inregistrare-nume-domenii-.ro.doc
Cheers
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Ce lege facuta de Minciunica Ponta ai vazut sa fie dezbatuta public, si daca se dezbate formal sa se tine cont de ce spun oamenii.
Ei au nevoie de cat mai multi bani de unde pot, e campanie electorala, si guvernul poate pica oricand pana atunci trebuie sa faca cat mai multi bani cat mai multa spaga
Si nu m-as mira ca administrarea domeniilor sa nu fie cedata unei firme cu experienta cum ar fi firma lui Ghita
O plata anuala este ok, problema ar fi legata de costuri, iar dupa cum stiti Ponta nu pune taxe mici
apoi ar trebui sa fie o perioada de gratie mai mare pentru cei ce au cumparat domenii pe perioada nelimitata, cred ca decent ar trebui sa fie 5-6 ani de la data inregistrarii sau 3 ani de la data publicarii legii
PS: Am inregistrat saptamana asta doua domenii si pe site scria 10 ani![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Referitor la articol,
Pentru inregistrarile din ultimii 2 ani nu se plateste taxa, decat la implinirea termenului, exemplu: in 2014 se platesc cele achizitionate de la aparitia extensiei .ro pana in 2012 (fictiv, la 1 ianuarie 2014, cele inregistrate pana la data de 1 ianuarie 2012, inclusiv, apoi pe 2 ianuarie 2014 intra la reinnoire si cele inregistrate in 2 ianuarie 2012, si tot asa).
Domeniile inregistrate pana acum anual, pe numele firmei, in functie de termenii si conditiile fiecarei firme, fie trec pe proprietarul de drept, gratuit, prin transfer, fie raman pe numele firmei si se percepe o taxa de transfer suplimentara, in functie de contract.
Ar mai fi o intrebare
rotld are infrastructura de gestiune expirare/reinnoire domenii, ar trebui sa aiba site ul lor functiuni gen goddady...
are infrastructura de plata online? ca nu merge doar prin op/mandat ?
Acum cativa ani ziceau ca pot trece oricand la plata anuala, lipsea hotarare, cred ca se va face automat altfel cum vor procesa 400-500 de mii de domenii, acte si plati in 3 luni, daca nu mai multe.
Mai interesant pentru noi ca si clienti ar fi daca ar intra si Godaddy pe piata, la pret ieftin, promotii.
Concluzie: Trebuie sa punem mana pe keyboard si sa facem un script care urmareste eliberarea domeniilor![]()
Total de acord. Se vor elibera foarte multe domenii fie din considerente financiare, fie pentru ca proprietarul a uitat/nu-l mai intereseaza.
Cele bune tot nu se vor elibera, dar pentru cine cauta sa faca ceva serios cu ele, sigur s-ar gasi domenii ok.
Taxa pentru domeniile .ro - o problema care nu ne priveste - Telecom - HotNews.roPentru cunoscatori si cei care au inregistrat nume de domenii inainte de 2000, dar si celor ce au inregistrat mai pe la inceputuri (92-93-94?) sper ca ati pastrat contractul original, ca se vedem distractii in instanta.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Eu fac pariu cu oricare dintre voi, ca nu prindeti un domeniu premium.
Sunt mult prea multi bani in joc, iar ani de zile, eu cat si altii, am evitat sa incercam "eliberarea" lor, exact pentru ca "altcineva" le inregistra, legal = primul venit, primul sevit. Cum regula ramane in picioare, uitati de domeniile bune.
Doar daca voi considerati un domeniu bun, ceva gen: alex.ro (e un ex). Eu am alte 10 domenii, pe care le-as vrea, chiar si contra cost, dar nu-mi fac planuri.
Nu sunt domenii, eu am 4 posturi deschise cu 30$ pt sugestie si uite ca nu am gasit, pentru ca cele mai ok sunt deja inregistrare si pastrate pentru "pe viitor".
Daca voi considerati ca cine are un domeniu bun, o sa fuga de cei 10-30 euro / anual, va inselati! Or sa se elibereze fix domeniile junk, deci masura este doar pt incasari, partea cu "beneficii" este inexistenta!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)