Asta se spune in articol, dar cred ca s-au gandit la asta ca nu iasa in pierdere cei ce au inregistrat in ultimii 2 ani si sa faca scandal, adica logic, dupa declaratii, rezulta taxa undeva la de 25 dolari pe an domeniul, sau 15-16 euro la bulk, registrari, si 18 - 20 euro la registry RoTLD pentru un singur domeniu, altfel ies in pierdere cei ce au inregistrat in ultimii 2 ani. Adica au platit 51 de dolari + tva pentru pentru 2 ani ca taxa sa fie de acum de 10 dolari pe an, la 10 dolari pe an trebuia cam 5 ani garantie pentru cei ce au inregistrat in ultimii ani, sa nu fie luati drept fraieri. Daca era altfel, logic era sa zica, cei ce au cumparat in ultimii 3 ani, 4 ani, 5 ani, si taxa ar fi fost mai mica, sunt presupuneri.iar pentru cei care au fost atit de prosti incat sa cumpere in domeniu .ro in ultimii 2 ani (si sa nu ia un .com) o sa plateasca practic mai scump decit au prevazut initial. (ma rog, asta e mic copil pe linga frumoasa taxa pe constructii, dar e vorba de principiu aici)
Transferul se plateste, cu taxa domeniului cred, transferul pe numele personal al clientului, asa am dedus, dar tot va fi mai bine ca acum pentru transferuri, in cazul celor ce au cumparat de la firme ce si pana acum vindeau pe an si treceau firma la detinator, in loc de 51 dolari+ tva transferul cum specifica unele firme in contracte acum, vor plati mai putin.
Chiar si asa cred ca firmele vor fi impacate oarecum ca au o noua sursa de venit anual, statul la fel, speculantii la fel ca au posibilitatea sa obtina ceva, doar oamenii de rand vor fi mai afectati, care nu cumpara domenii in scopuri comerciale.

Răspunde cu citat