7th December 2013, 19:59
0 out of 9 members found this post helpful.
Tipule tu ai ceva cu mine la toate posturile imi dai negativ si nu ai un argument , daca esti dobitoc inteleg , exact cum am spus si mai sus poti contacta ROTLD si a te interesa, stiu ca preferi modul MURA IN GURA cum este vorba ... doar ca atunci cand comentezi sau afirmi ceva, mai bine te documentezi.
Contacteaza rotld si ai sa vezi ca termenul PE VIATA NU EXISTA. ci perioada este de 25 de ani.
Momentan nu sa luat nici un comunicat privind taxarea domeniilor .ro inca se dezbate.
7th December 2013, 20:05
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
MajesticRol
Tipule tu ai ceva cu mine la toate posturile imi dai negativ si nu ai un argument , daca esti dobitoc inteleg , exact cum am spus si mai sus poti contacta ROTLD si a te interesa, stiu ca preferi modul MURA IN GURA cum este vorba ... doar ca atunci cand comentezi sau afirmi ceva, mai bine te documentezi.
Contacteaza rotld si ai sa vezi ca termenul PE VIATA NU EXISTA. ci perioada este de 25 de ani.
Momentan nu sa luat nici un comunicat privind taxarea domeniilor .ro inca se dezbate.
Un singur negativ ti-am dat, asta e al doilea. Dobitoc vorbesti cu familia si cu cine iti permite.
Ti-am cerut un argument, nu esti in stare sa-l oferi, dar ma faci dobitoc. Atat poti asta-i viata, sa-ti fie de bine.
Mult succes pe forum, pari simpatic, din acest moment am incheiat orice discutie.
Retired
7th December 2013, 20:08
0 out of 3 members found this post helpful.
Este al 4-lea ca mai am 2 fara semnatura
7th December 2013, 20:50
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
MajesticRol
Esti ridicol, ai si de la mine negativ, vrei sa te bagi in seama si sa afirmi ceva despre care nu ai habar, sunt oameni aici care se pricep, nu scrie nicaieri nici intr-o hartie, pagina web sau comunicat ROTLD afirmatia ca domeniile sunt pe viata, 10 sau 25 de anim tu doar aberezi sa te bagi in seama.
Eu zic sa dispari de pe forum sau sa inveti sa te porti frumos
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
9th December 2013, 13:00
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
emm
Faptul ca a fost folosit sau nu este irelevant dpdv al dreptului la "proprietate".
E o mare diferenta intre "proprietate" si "drept de folosinta" sau "inchiriere".
Vezi ca in anumite cazuri (si altele, nu numai la domeniile .ro unde nu doar in anumite cazuri ci in toate) se specifica in acte "detinator", care nu e acelasi lucru cu "proprietar". Cel putin dpdv legal. Ce crezi tu e strict problema ta cum ar veni.
Trust, but verify.