Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Domenii.ro cu plata anuala

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Domenii.ro cu plata anuala

Salut. Vreau sa cumpar si eu cateva domenii .ro cu plata anuala, insa din cate am citit pe internet aceasta este o alta escrocherie/ mare teapa a romanilor.

Tu platesti 7-10 euro pentru un domeniu care ar trebui sa fie al tau, insa se va inregistra pe numele firmei lor, in nici un caz numele tau.

Deci clientul nu beneficiaza decat de inchirierea acestui domeniu pe perioada care plateste, dar nu va putea sa il vanda si nu il va avea pe numele lui.

Mi se pare o mare porcarie, inca un motiv in plus ca romanii nu stiu ce fac si isi baga nasul aiurea in legi.

Daca totusi exista si firme serioase care vand, nu doar inchiriaza domeniile si le vor trece pe numele meu, atunci rog sa imi spuneti si mie.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Daca totusi exista si firme serioase care vand, nu doar inchiriaza domeniile si le vor trece pe numele meu, atunci rog sa imi spuneti si mie.
    Nu exista.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Salut. Vreau sa cumpar si eu cateva domenii .ro cu plata anuala, insa din cate am citit pe internet aceasta este o alta escrocherie/ mare teapa a romanilor.

Tu platesti 7-10 euro pentru un domeniu care ar trebui sa fie al tau, insa se va inregistra pe numele firmei lor, in nici un caz numele tau.

Deci clientul nu beneficiaza decat de inchirierea acestui domeniu pe perioada care plateste, dar nu va putea sa il vanda si nu il va avea pe numele lui.

Mi se pare o mare porcarie, inca un motiv in plus ca romanii nu stiu ce fac si isi baga nasul aiurea in legi.

Nu mai bine platesti 1 milion si ceva si e al tau 4ever and ever?

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

cu mare incredere, atat ca pret cat si ca suport in achizitionarea unui domeniu, recomand spatiul.ro

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Din cate am inteles e posibil sa se puna o taxa anuala ... de la ROTLD .. nu din alta parte ...

Eu unul m-as bucura .. s-ar mai curata din domenii nefolosite si tinute doar de dragul de a nu lasa pe altii sa le aibe ...

Din partea mea sa faca taxa anuala si de 59 de dolari ( cat e acuma pe viata ) ... macar nu vor mai fi asa de multi doritori de parking and stuff ..
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    Nu mai bine platesti 1 milion si ceva si e al tau 4ever and ever?
    Desi in momentul cand se va trece la plata anuala se va calcula si voi avea gratuit cativa ani , in functie de cand a fost cumparat siteul, in raport cu pretul , nu voi fi multumit oricum ca doresc sa cumpar mai multe domenii si nu am banii necesari momentan.

Am inteles ca se va proceda astfel:
    Am cumparat azi un domeniu .ro, peste 1 an se baga plata anuala la toate domeniile .ro . Deoarece am platit 57 de euro sau cat e un .ro , echivalentul va fi , la 7 euro pe an , o perioada de 8 ani. Astfel vei primi 8 ani gratuit , apoi va trebui prelungit din nou.

Acum nu stiu daca chiar 8 ani iti va da gratuit, insa asa am citit pe unele bloguri ca se va proceda.

Si daca eu iau un .ro acum si vreau sa-l vand peste ceva vreme as da degeaba 57 euro pe el , in loc sa dau doar 7, dar uite ca din pacate nu il poti avea pe numele tau, deocamdata.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

E o prostie sa il "cumperi" pe o perioada de x ani. Dupa ce il dezvolti cu linkuri si continut cativa ani, te trezesti ca ti-l iau baietii destepti. Mai bine il cumperi si stii o treaba, nu stai cu gandul ca ti-l ia cineva dupa ce ai muncit atat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Mariusbg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    131
    Putere Rep
    30

Implicit

Il iei pe un an prima data, vezi cum evolueaza proiectul, si daca e in grafic sau se merita investitia il cumperi, altfel il repui in circulatie....poate altcineva vrea sa-l foloseasca.
    In ceea ce priveste luatul de baietii destepti....nu prea cred.
    Experienta mea cu edomenii va contrazice. Am cateva site-uri luate pe 1 an si apoi cumparate definitiv....unul dintre ele este cel din semnatura.... si nu am intampinat probleme.
    Asta e filozofia mea...fiecare face cum vrea.
    Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu vei gasii nici o firma care inregistreaza domeniu .ro /an pe numele tau momentan pentru ca nu da rotld aceasta posibilitate.

Exista deja domenii .ro cu plata /an (preturile sunt 7-10 euro/an in functie de avansul platit, care e mare si e valabil doar 1 an, deci majoritatea resellerilor cumpara cu ~ 10 euro domeniu /an) *aceste informatii sunt din memorie, daca vreti sumele exacte si corecte 100% cititi contractul de pe rotld.ro*

E foarte posibil sa se implementeze in 2010-2011 plata anuala obligatorie (in cazul acesta si infrastructura va permite inregistrarea domeniilor pe numele clientilor si probabil si transferul acestora de la un client la altul), iar in acest caz domeniile cumparate recent vor fi prelungite cu 1-4 ani in functie de data inregistrarii (pretul va fi in jur de 10 euro/an iar acum e 61$) iar domeniile inregistrate de peste 5-6 ani vor primii 1 an de gratie dupa care vor fi sterse daca nu le reinoieste nimeni.

Sper ca nu am gresit prea mult sumele, e ora 7 dimineata dupa o noapte nedormita
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    Nu vei gasii nici o firma care inregistreaza domeniu .ro /an pe numele tau momentan pentru ca nu da rotld aceasta posibilitate.

Exista deja domenii .ro cu plata /an (preturile sunt 7-10 euro/an in functie de avansul platit, care e mare si e valabil doar 1 an, deci majoritatea resellerilor cumpara cu ~ 10 euro domeniu /an) *aceste informatii sunt din memorie, daca vreti sumele exacte si corecte 100% cititi contractul de pe rotld.ro*

E foarte posibil sa se implementeze in 2010-2011 plata anuala obligatorie (in cazul acesta si infrastructura va permite inregistrarea domeniilor pe numele clientilor si probabil si transferul acestora de la un client la altul), iar in acest caz domeniile cumparate recent vor fi prelungite cu 1-4 ani in functie de data inregistrarii (pretul va fi in jur de 10 euro/an iar acum e 61$) iar domeniile inregistrate de peste 5-6 ani vor primii 1 an de gratie dupa care vor fi sterse daca nu le reinoieste nimeni.

Sper ca nu am gresit prea mult sumele, e ora 7 dimineata dupa o noapte nedormita
    Ai pus punctul pe "i"
    Multumesc frumos, ai scris aici tot ce era nevoie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domenii cu plata prin paypal
    De AndyM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 10th February 2009, 19:25
  2. Inregistrare domenii, plata cu card
    De thefan în forumul Utile
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th November 2008, 16:22
  3. Plata cu cardul - metoda de plata in magazinul online
    De Marius Ciocan în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 52