Imi recomanda si mie cineva o firma de unde pot cumpara domenii .ro cu plata anuala.
Am gasit edomenii.ro , banuiesc ca mai sunt si altele, asa ca astept parerile voastre. Multumesc !
Imi recomanda si mie cineva o firma de unde pot cumpara domenii .ro cu plata anuala.
Am gasit edomenii.ro , banuiesc ca mai sunt si altele, asa ca astept parerile voastre. Multumesc !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Nu recomand despregazduire pt. ca in cazul in care vrei sa il transferi la alt cont trebuie replatita taxa anuala (ca si cum l-ai inregistra pt. prima data). La edomenii/globehosting il transferi cand vrei fara probleme, iar domeniul ramane valabil cat ai platit tu.
sa puneti si costurile anuale, daca tot discutam
edomenii/globehosting: 9.90 euro/an
hostico: 8.99 euro/an
despregazduire: 9.99 euro/an
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Intrebare tampa: nu am avut pana acum experiente cu domenii ro luate pe un an. Dintre providerii enumerati de voi, accepta careva plata pp? Ati avut vreodata probleme de genul "ati cumparat domeniul pe un an si nu l-ati putut achizitiona ulterior definitiv, sau alte rahaturi din acestea? Caci am ochit vreo doua domenii si nu stiu daca se merita sa le iau definitiv.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Folosesc Web Hosting Romania - Hostico de 3 ani aproape, plata paypal , transfer oricand pe alt cont si inregistrare definitiva 39.99euro + tva, nu am avut probleme cu ei.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)