Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 59

Subiect: DMOZ - si editorii (sau operatorii)

Mica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit Surpriza google?

Este posibil ca in curand google sa nu mai puna multa baza pe DMOZ. Detalii: http://www.webpronews.com/topnews/20...nd-yahoo-links

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca e adevarat, cred ca e cea mai buna varianta si pentru Google, si pentru noi (inca un element de optimizare care nu e in mainile noastre in minus), si pentru editorii DMOZ (care nu vor mai avea face, banuiesc, cu atata spam si site-uri de 2 lei).

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu ma bucur ca google nu o sa mai puna mare baza pe DMOZ !
    O sa fac o mica fiesta atunci cand o sa se intample asta !
    Si eu am vrut sa devin editor la sectiunea adult deoarece aveam si am experienta in aceasta categorie de siteuri si mai ales pentru ca eu consider ca din pacate sunt foarte multe siteuri care pacalesc vizitatorii si nu ofera informatie relevanta pentru un site destinat numai adultilor !
    Am primit raspuns la cererea mea si mi s-a spus ca nu pot sa devin editor pentru ca se considera ca imi promovez siteurile proprii !
    Eram gata sa JUR ca nu-mi inscriu in veci siteurile mele de profil sau cele cu care aveam o legatura , dar vroiam sa fac ordine in acest domeniu , pentru ca dintr-o suta de siteuri , numai 2 sau trei ofera informatie relevanta pentru un site adult !
    Ultima modificare făcută de romania inedit; 6th October 2008 la 01:06.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    337
    Putere Rep
    37

Implicit

Am si eu 3 site-uri in asteptare la DMOZ de vreo 3-4 luni... Cine stie, poate imi vor fi aprobate anul viitor.
    Dar ca sa nu astept degeaba, am dat frumos search si... voila! Am gasit directoare cu PR 4-5 care iti aproba link-urile instant, sau la care poti deveni editor cat ai bate din palme: Free Directories

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    37

Implicit

La Jayde merge sa te inscrii dar cu o adresa de mail temporara, eu nu am reusit nici pana acum sa scap de spamul lor.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Ale mele sunt din 2006 in asteptare !
    Nu ma intereseaza sa-mi inscriu siteurile in directoare obscure care fac spam !

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    337
    Putere Rep
    37

Implicit

Jayde trimite spam, intr-adevar, dar la celelalte n-am observat asa ceva. Oricum am folosit o adresa de e-mail secundara, deci care e, pana la urma, problema?
    Repet, sunt directoare cu PR bun, cu perioada de acceptare mica. Mi-am inscris deja cateva site-uri si am crezut ca vor fi si alti useri interesati. Ba chiar am devenit editor la One Mission, asa ca e greu de crezut ca am sa-mi trimit singura spam!

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Cel mai mult asteapta un site din martie a.c.
    Nu mi-a raspuns nimeni pana acum la intrebarea ce motive ar avea cineva sa se devina editor voluntar la DMOZ .

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Nu mi-a raspuns nimeni pana acum la intrebarea ce motive ar avea cineva sa se devina editor voluntar la DMOZ .
    Raspunsul este simplu : malaiul sau interese obscure !

Siteul meu , adica siteul din semnatura nu a fost acceptat !

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Bun, deci sa raspund la intrebarea de ce am ales sa devin editor voluntar dmoz.

Eu sunt relativ "tanar" cand vine vorba de contactul profesionist cu internetul. Acum un an jumate am auzit prima data de html, putin mai tarziu de seo si apoi de php/mysql.
    Nu mai stiu exact cum ajuns pe seopedia, insa clar cautam informatii despre seo.
    Printre diverse alte informatii am auzit de dmoz: toata lumea acuza de coruptie, ineficienta si alte chestii editorii dmoz. Si am inceput sa cred si eu asta.Apoi am flat cum ca Krumel era editor acolo si am inceput sa am dubii despre afirmatiile facute de diversi indivzi. Krumel parea o persoana foarte corecta si nu imi inchipuiam ca ar fi fost in stare de ce se spunea despre editorii dmoz. Asa ca s-au trezit in mine doua sentimente: curiozitatea si ambitia. Eram curios sa vad cum stau lucurile cu adevarat si mi-am spus : eu sunt o persoana relativ corecta si cat de cat inteligenta. Daca lucrurile sunt ok in dmoz, as putea fi acceptat ca editor.
    Asa ca am aplicat ca editor intr-o categorie mica pentru a adauga primul site realizat de mine (eu am considerat ca merita sa fie acolo) cat si alte siteuri care le stiam ca exista prin judet si sunt cat de cat folositoare. Si am fost acceptat.
    Iar apoi am vazut si cum sunt lucrurile in realitate: editorii dmoz sunt persoane foarte corecte si meticuloase iar pe forumul intern se discuta aprins (cand cineva are nedumeriri fata de un anumit site), cu argumente solide, daca respectivul site merita sa fie adaugat sau sters.

Acum vine o alta problema: "de ce siteul meu nu a fost adaugat?" In primul rand un site trebuie sa fie de calitate pentru a fi adaugat. Spre exemplu si eu am un site cu avatare, si poate daca as fi pupat in fund pe cineva ar fi aparut si el prin director. Insa sunt constient ca incalca regurile si nu are ce sa caute acolo.
    Pe de alta parte inteleg, e normal ca fiecare sa fie entuziasmat de siteurile pe care le detine, sa le considere cele mai bune. Insa la un moment-dat trebuie sa fie obiectiv, sa lase iubirea fata de propriul site la o parte si sa se gandesca : oare siteul meu indeplineste toate regurile pentru a fi inclus. Oare e chiar asa de extraodinar, sau acest sentiment e amplificat de faptul ca e siteul meu? Oare sunt eu destul de obiectiv?

Apoi e o alta problema: "am trimis siteul de 6 luni, si nu apare inca".
    Data de la care a fost trimis nu are importanta. Daca ai trimis un site ieri si e de calitate, eu il inscriu azi.
    Problema pentru care unele siteuri sunt examinate tarziu e alta: nu sunt chiar asa de multi editori si fiecare editeaza in limita timpului disponibil. Si ca bonus, in fiecare zi sunt trimise o multime de siteuri de genul: forumuri cu 2-3 postari prin ele, siteuri facute doar asa sa fie acolo ceva, tot felul de siteuri facute pentru spam/adsense si alte porcarii. Uneori chiar nu imi explic cum de atata lume a auzit de dmoz si cum fiecare, orice porcarie de site ar face, se gandeste sa il trimita la dmoz. Mai ales ca acum,cu atatea serviicii gratis unde poti activa in 5 minute un site, fiecare isi face cate un blog, forum, sau portal. Si apoi se gandeste sa il trimita la dmoz.

Deci de ce dureaza uneori mult? Pentru ca nu e chiar asa de usor de gasit diamantul in noroi. Toate siturile trebuie luate la verificat, activitate care dureaza ceva timp.

Sper ca veti mai obiectivi fata de siteurile pe care le trimiteti si sa constientizati ca dmoz nu e un capat de tara. Iar daca cu adevarat vreti sa ajutai, puteti chiar sa aplicati pentru a fi editori. Pentru mine a fost foarte benefic. Am invatat foarte lucruri noi si utile si am descoperit persoane foarte intersante. Persoane pe care cu greu le gasesti prin Romania. Iar la un moment-dat e o adevarata placere sa editezi, sa te consulti cu alti editori despre problemele tale si in acelasi timp sa descoperi siteuri foarte intersante din diverse domenii. O comunitate de oameni cu adevarat valorosi.
    De acum, cand caut ceva anume, intai ma uit in dmoz. Pentru ca stiu, acolo sunt siteurile cele mai valoroase, cele mai utile dintr-un anumit domeniu.

Ideal ar fi ca acest topic sa fie inchis, nu vreau sa ma cert la infinit cu diverse persoane si nu cred ca este prea constructiv in afara de a aduce acuzatii nefondate si alte fantezii legate de editori.

Am si un exemplu bun, persoana de deasupra mea se plange ca nu a fost adaugat www.romania-inedit.ro in director. Un site plin de lucruri ilegale: download muzica, programe + seriale/crack, download filme.
    Exponentul perfect al celor care se plang ca siteurile lor nu au fost acceptate in director si apoi arunca acuzatii nefondate.
    Ultima modificare făcută de Seinfeld; 6th October 2008 la 21:22.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 20th December 2013, 17:01
  2. Dmoz 2.0
    De vladgidea în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2010, 09:38
  3. DMOZ si Alexa
    De ronaldo30 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 1