Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 59

Subiect: DMOZ - si editorii (sau operatorii)

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Mica Vezi Post
    Multi dintre editori s-au inscris acolo in principal pentru a-si promova siteurile proprii si pentru a "sabota" concurenta. Domniile lor sunt foarte active pe forumuri, unde posteaza zilnic si ne invata cum sa trimitem siteurile spre aprobare, astfel ca nu le mai ramane timp si pentru revizuirea lor atunci cand sunt trimise la DMOZ.
    Am urmarit timp de 2 ani dinamica inscrierilor in director si am observat ca in multe dintre domeniile de interes major numarul siteurilor inscrise scade. Pe drept cuvant, editorii ar putea spune ca acele siteuri nu mai erau active. Aici au dreptate. Totusi, in atat amar de timp, sa reusesti sa gasesti acul in carul cu fan si sa nu ai timp sa introduci nici un site nou in categoria respectiva, asta mi se pare de neacceptat.
    Concluzia de bun simt este ca multi editori isi protejeaza propria investitie sau pe a cunoscutilor.
    Concluzia ta numai de bun simt nu este. Faci acuzatii nefondate si subiective. Editorii ODP pot sa umble pe ce forumuri vor ei, ca orice utilizator de internet si pot sa posteze cat vor; asta nu le ia din timpul de editare, pentru ca timpul de editare si-l fixeaza fiecare dupa bunul plac. Editorii ODP nu sunt angajati ai DMOZ si nu-i plateste nimeni pentru munca pe care o depun. Iar fiindca sunt putini sunt acuzati ca sunt lenesi de tot felul de indivizi care au aflat de ieri de DMOZ si care, citind "marturiile" unor asa-zisi "pagubiti", la fel de informati ca si ei, cred ca au descoperit conspiratia secolului XXI, inceputa inca de la finele tulbure al celui de-al XX-lea secol.

Afla ca de la inceputul acestui an, partea de site-uri romanesti din DMOZ a sporit cu peste 1000 de siteuri. Iti propun un mic rationament: nr de linkuri listate a crescut cu 1000 de unitati, dintre cele existente s-au sters destul de multe (tu ai afirmat asta in postul tau), o revizuire de site dureaza intre 5 si 10 minute, alteori chiar mai mult. Calculeaza cate ore de munca voluntara inseamna asta si incearca sa ajungi la o concluzie cu adevarat de bun simt.

P_C
    P_C este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    4th December 2007
    Posturi
    147
    Putere Rep
    32

Implicit

Copiii!!! Este o vorba in popor: Stati stranbi si judecati drept.
    Eu zic ca nu are rost.
    Orice munca voluntara are si un interes.

GATA!

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de P_C Vezi Post
    Orice munca voluntara are si un interes.

GATA!
    Am si eu o intrebare .
    Ce motive are cineva sa devina editor voluntar la DMOZ ?

Mica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit Sa fim seriosi

Citat Postat în original de trask Vezi Post
    Concluzia ta numai de bun simt nu este. Faci acuzatii nefondate si subiective. Editorii ODP pot sa umble pe ce forumuri vor ei, ca orice utilizator de internet si pot sa posteze cat vor; asta nu le ia din timpul de editare, pentru ca timpul de editare si-l fixeaza fiecare dupa bunul plac. Editorii ODP nu sunt angajati ai DMOZ si nu-i plateste nimeni pentru munca pe care o depun. Iar fiindca sunt putini sunt acuzati ca sunt lenesi de tot felul de indivizi care au aflat de ieri de DMOZ si care, citind "marturiile" unor asa-zisi "pagubiti", la fel de informati ca si ei, cred ca au descoperit conspiratia secolului XXI, inceputa inca de la finele tulbure al celui de-al XX-lea secol.

Afla ca de la inceputul acestui an, partea de site-uri romanesti din DMOZ a sporit cu peste 1000 de siteuri. Iti propun un mic rationament: nr de linkuri listate a crescut cu 1000 de unitati, dintre cele existente s-au sters destul de multe (tu ai afirmat asta in postul tau), o revizuire de site dureaza intre 5 si 10 minute, alteori chiar mai mult. Calculeaza cate ore de munca voluntara inseamna asta si incearca sa ajungi la o concluzie cu adevarat de bun simt.
    Las-o moarta, vrajeala de genul asta nu mai convinge pe nimeni. Mai bine spune-ne, ca la spovedanie, ce te mana in lupta?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Ma , da ati capiat cu discutiile astea inutile.
    Hai sa iti spun o treaba. Se poate trai si fara dmoz. Fa tu un site de calitate ca o sa fii in primele pagini si fara dmoz.
    Acum, @Mica , sa iti spun o poveste . Am propus un site spre inscriere intr-o categorie pastorita de trask . Am incercat sa urmaresc zilnic aceasta categorie si sincer sa iti zic am ramas uimit. Numarul de siteuri se modifica zilnic. Siteuri noi se adauga, siteuri vechi sunt sterse. Deci omul isi face treaba. Tinand cont de faptul ca e o treaba voluntara, imi voi astepta cuminte randul si, daca, am un site ok, va fi listat, daca nu, voi mai lucra la el. Simplu ca buna ziua. Nu stau sa il balacaresc pe trask acum ca nu imi accepta siteul in DMOZ, pentru ca evident fiind vorba de siteul meu nu pot fi obiectiv. Am incredere in judecata lui, pentru ca daca este acolo, nu este intamplator. Oamenii astia nu sunt acolo sa saboteze concurenta sau sa isi promoveze siteurile proprii, sunt acolo sa puna umarul la dezvoltarea celui mai mare director editat de oameni din lume.
    Atata vreme cat nu aveti probe concrete, lasati oamenii sa isi faca treaba si nu mai aruncati cu noroi.
    PS: Nu am absolut nici o afiliere nici cu trask, si nici cu vreun alt editor DMOZ. Il respect pentru ceea ce face si atat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit M-am saturat

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ma , da ati capiat cu discutiile astea inutile.
    Hai sa iti spun o treaba. Se poate trai si fara dmoz. Fa tu un site de calitate ca o sa fii in primele pagini si fara dmoz.
    Acum, @Mica , sa iti spun o poveste . Am propus un site spre inscriere intr-o categorie pastorita de trask . Am incercat sa urmaresc zilnic aceasta categorie si sincer sa iti zic am ramas uimit. Numarul de siteuri se modifica zilnic. Siteuri noi se adauga, siteuri vechi sunt sterse. Deci omul isi face treaba. Tinand cont de faptul ca e o treaba voluntara, imi voi astepta cuminte randul si, daca, am un site ok, va fi listat, daca nu, voi mai lucra la el. Simplu ca buna ziua. Nu stau sa il balacaresc pe trask acum ca nu imi accepta siteul in DMOZ, pentru ca evident fiind vorba de siteul meu nu pot fi obiectiv. Am incredere in judecata lui, pentru ca daca este acolo, nu este intamplator. Oamenii astia nu sunt acolo sa saboteze concurenta sau sa isi promoveze siteurile proprii, sunt acolo sa puna umarul la dezvoltarea celui mai mare director editat de oameni din lume.
    Atata vreme cat nu aveti probe concrete, lasati oamenii sa isi faca treaba si nu mai aruncati cu noroi.
    PS: Nu am absolut nici o afiliere nici cu trask, si nici cu vreun alt editor DMOZ. Il respect pentru ceea ce face si atat.
    Va rog sa-mi scuzati limbajul, moderatorul va avea 100% dreptate daca imi va suspenda contul dar m-am saturat de lepre, catei si lingai.

Robyroy, ai uitat sa-i spui si numele siteului pe care sa-l inscrie si banuiesc ca esti plin de respect pentru binele pe care il face trask omenirii. Trimite-i un PM. Cred totusi ca nu ai spus totul. Arata-ne cum decurge o zi din viata demiurgului, cum se scoala el dimineata la prima ora si cum primul cuvant rostit este DMOZ. Cum isi petrece el toata ziulica ca un martir al neamului jertfit pe altarul directorului, cum isi mananca pranzisorul frugal, covrigi uscati cu apa chioara in fata monitorului pentru a nu precupeti nici o clipa pretioasa pentru editarea siteurilor natiunii. Si cum se duce el, cu directoru-n gand, seara, la culcare.

Da, am multe siteuri, unele inscrise in DMOZ acum cativa ani. La astea muncesc mai putin, sunt bine plasate, unele chiar primele in categoria lor. Am si alte siteuri care nu au fost inscrise in DMOZ si la care, pentru a fi intre primele, trebuie depusa o munca mai mult decat dubla.
    Sa nu vina acum domnii deontologi si mari mesteri in SEO sa-mi spuna sa-mi vad cuminte de treaba si sa optimizez la nesfarsit siteurile, sa pun continut original, etc. Stiu asta si o fac.
    Dmoz are o influenta mare in plasarea siteului in rezultatele cautarilor pe Google si asta o stie toata lumea. Sa dau un exemplu: Aveam un site plasat pe locul 19 in google dupa un cuvant cheie. A urcat si a coborat timp de cateva luni cu 3-4 pozitii. Imediat dupa ce siteul a fost listat in DMOZ a urcat pe locul 3 iar numarul vizitatorilor s-a inzecit. Mai am un site cu continut subtire la care nu am umblat de mai bine de un an si care a ramas in top 10 inaintea unor siteuri de 100 de ori mai bune, actualizate zilnic, cu SEO facut de mari maestri ai genului. Ce are in plus siteul meu? Este inscris in DMOZ. Asa ca sa nu-mi spuna mie domnii editori si lingaii de pe langa ei ca inscrierea in DMOZ nu are o importanta deosebita, ca este un editor ca oricare altul si ca domniile lor fac munca patriotica in folosul comunitatii. Idealisti nu am mai vazut de la revolutie. Dormiti linistiti, editorii natiunii lucreaza pentru voi.
    Am o intrebare: daca google nu va mai va mai lua in seama DMOZ, cati dintre ei vor mai ramane acolo sacrificandu-si timpul lor pretios?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Un asemenea post chiar nu merita o replica.
    Daca tu crezi ca prin acel post am incercat sa il perii pe trask, te inseli amarnic.
    Nu am incercat si nici nu o sa incerc vreodata sa fortez intr-un fel inscrierea vreunui site de al meu in DMOZ. Nu sunt genul de persoana care ar lige funduri (scuzati expresia) pentru un link, fie el si in DMOZ. Mi-e bine si fara. Oricum, asemenea posturi imi lasa un gust amar si ....mai bine decat sa iti dau o replica pe masura o las asa cum a cazut. Ce ai vrea, sa iau editorii la injuraturi ca nu imi accepta siteul doar ca sa iti fiu tie pe plac????? Scuza-ma dar nu o sa fac asta si nu pentru ca as vrea sa ii perii ci pur si simplu din respect, probabil ca tie ti-e un pic necunoscut acest cuvant.

Cate posturi ai pe forumul acesta????? 11 . ai putea sa dai dovada de un pic bun simt, nu neaparat fata de mine, cat fata de comunitate.
    Cu asta am incheiat aceasta discutie care nu isi are rostul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Un asemenea post chiar nu merita o replica.
    Daca tu crezi ca prin acel post am incercat sa il perii pe trask, te inseli amarnic.
    Nu am incercat si nici nu o sa incerc vreodata sa fortez intr-un fel inscrierea vreunui site de al meu in DMOZ. Nu sunt genul de persoana care ar lige funduri (scuzati expresia) pentru un link, fie el si in DMOZ. Mi-e bine si fara. Oricum, asemenea posturi imi lasa un gust amar si ....mai bine decat sa iti dau o replica pe masura o las asa cum a cazut. Ce ai vrea, sa iau editorii la injuraturi ca nu imi accepta siteul doar ca sa iti fiu tie pe plac????? Scuza-ma dar nu o sa fac asta si nu pentru ca as vrea sa ii perii ci pur si simplu din respect, probabil ca tie ti-e un pic necunoscut acest cuvant.

Cate posturi ai pe forumul acesta????? 11 . ai putea sa dai dovada de un pic bun simt, nu neaparat fata de mine, cat fata de comunitate.
    Cu asta am incheiat aceasta discutie care nu isi are rostul.
    Daca nu ai incercat sa-l perii pe trask ai scuzele mele sincere. La mine pe monitor asa s-a vazut. O fi model mai vechi. In rest... ai tot respectul meu. Poftim, acum am 12 postari, daca tot mi le numeri.
    Am inchis subiectul.
    Ultima modificare făcută de Mica; 29th September 2008 la 13:13.

P_C
    P_C este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    4th December 2007
    Posturi
    147
    Putere Rep
    32

Implicit

Buna ziua (ca dimineata la unii a trecut )

Eu zic sa inchidem discutia. Se poate si fara dmoz!!! Si se poate ajunge chiar in prima pagina.

PS: chiar nu vrea nimeni un domeniu interzis minorilor?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit Da

Citat Postat în original de P_C Vezi Post
    Buna ziua (ca dimineata la unii a trecut )

Eu zic sa inchidem discutia. Se poate si fara dmoz!!! Si se poate ajunge chiar in prima pagina.

PS: chiar nu vrea nimeni un domeniu interzis minorilor?
    Poti ajunge chiar si primul dar este mai usor daca siteul este inscris in DMOZ.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 20th December 2013, 18:01
  2. Dmoz 2.0
    De vladgidea în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2010, 10:38
  3. DMOZ si Alexa
    De ronaldo30 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 1