Ma , da ati capiat cu discutiile astea inutile.
Hai sa iti spun o treaba. Se poate trai si fara dmoz. Fa tu un site de calitate ca o sa fii in primele pagini si fara dmoz.
Acum, @Mica , sa iti spun o poveste . Am propus un site spre inscriere intr-o categorie pastorita de trask . Am incercat sa urmaresc zilnic aceasta categorie si sincer sa iti zic am ramas uimit. Numarul de siteuri se modifica zilnic. Siteuri noi se adauga, siteuri vechi sunt sterse. Deci omul isi face treaba. Tinand cont de faptul ca e o treaba voluntara, imi voi astepta cuminte randul si, daca, am un site ok, va fi listat, daca nu, voi mai lucra la el. Simplu ca buna ziua. Nu stau sa il balacaresc pe trask acum ca nu imi accepta siteul in DMOZ, pentru ca evident fiind vorba de siteul meu nu pot fi obiectiv. Am incredere in judecata lui, pentru ca daca este acolo, nu este intamplator. Oamenii astia nu sunt acolo sa saboteze concurenta sau sa isi promoveze siteurile proprii, sunt acolo sa puna umarul la dezvoltarea celui mai mare director editat de oameni din lume.
Atata vreme cat nu aveti probe concrete, lasati oamenii sa isi faca treaba si nu mai aruncati cu noroi.
PS: Nu am absolut nici o afiliere nici cu trask, si nici cu vreun alt editor DMOZ. Il respect pentru ceea ce face si atat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!