poate nu`i prea importanta
poate nu`i prea importanta
Cristi, este intr-adevar nevoie de editori noi, dar nu se poate accepta oricine. Conteaza cum ti-ai redactat cererea si intentiile tale. Cat despre ora ciudata, ciudata este pentru cei din Romania, nu si pentru cei de pe alte meleaguri (diferenta de fus orar).
Nu ora era neaparat ciudata, ci raspunsul rapid. M-am exprimat eu prost.
Faptul ca a venit atat de repede si atat de...general m-a facut sa ma gandesc ca poate nici nu mi'a fost citita aplicatia, ci am fost refuzat direct.
Ca sa spun si eu ceva .. Am aplicat de vreo 5 ori pentru a edita DMOZ. SI ma refer la categorii atat de mici si de adanci incat daca erau 2-3 site-uri acolo.
Aplicarile mele au fost pentru categorii straine.
Daca nici eu nu am capacitati de editor ... Nu stiu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pentru categoriile straine e mai greu sa ajungi editor. Trebuie sa cunosti limba foarte bine, sa optezi pentru o categorie in care este nevoie de un editor (nu vad ce nevoie ar fi pentru categoriile de 2-3 site-uri) si sa dai peste un editor corect/ingaduitor. Daca indeplinesti primele doua conditii, foarte bine, dar nimeni nu iti garanteaza ca vei avea noroc si in cazul celei de-a treia.
Eu discut numai despre World/Romana si despre editorii romani. De restul nu ma intereseaza. Pentru cei care vreti sa editati aici, va asigur ca toate cererile sunt tratate cu cea mai mare seriozitate. Acum avem si noi un editor senior care se ocupa de treburile astea si sunt acceptati numai cei care merita.
Puteti avea incredere in editorii romani si le puteti da si o mana de ajutor. Toate cererile sunt revizuite de un editor roman, care ne cunoaste nevoile si, mai ales, limba .
Ultima modificare făcută de trask; 23rd July 2008 la 14:41. Motiv: completare
[QUOTE=trask;73810]Pentru categoriile straine e mai greu sa ajungi editor. Trebuie sa cunosti limba foarte bine, sa optezi pentru o categorie in care este nevoie de un editor (nu vad ce nevoie ar fi pentru categoriile de 2-3 site-uri) si sa dai peste un editor corect/ingaduitor.
Engleza o stiu foarte bine (sunt convins ca s-a putut observa din cererea mea), categoria a fost bine aleasa, pentru daca alegeam una mai mare, se invoca motivul ca ar fi bine sa incep cu una mai mica ...
Despre editor, nu stiu ce sa zic
S-a intors Ovidiu ? Am vazut ca scrie foarte mult si pe blog-ul DMOZ.Acum avem si noi un editor senior care se ocupa de treburile astea si sunt acceptati numai cei care merita.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
o categorie de 15-20 de siteuri e numai buna pentru un editor noucategoria a fost bine aleasa, pentru daca alegeam una mai mare, se invoca motivul ca ar fi bine sa incep cu una mai mica ...
Nu, am fi vrut noi. Nu se poate din pacate. Pe blog scria cand era editor; a scris si cele mai multe, si cele mai bune articole .S-a intors Ovidiu ? Am vazut ca scrie foarte mult si pe blog-ul DMOZ.
Avem in schimb un META roman.
Unele chestii se cam bat cap in cap. Se cauta editori fooarte experiementati in domeniul respectiv, dar tot acei editori experimentati nu isi permit sa faca o munca de voluntariat serioasa din lipsa de timp. Si intradevar cineva care are site'uri care ii aduce un profit mare, nu isi permite sa sacrifice mai multe ore pe zi pentru ceva care nu ii aduce nici un beneficiu.
Multi dintre editori s-au inscris acolo in principal pentru a-si promova siteurile proprii si pentru a "sabota" concurenta. Domniile lor sunt foarte active pe forumuri, unde posteaza zilnic si ne invata cum sa trimitem siteurile spre aprobare, astfel ca nu le mai ramane timp si pentru revizuirea lor atunci cand sunt trimise la DMOZ.
Am urmarit timp de 2 ani dinamica inscrierilor in director si am observat ca in multe dintre domeniile de interes major numarul siteurilor inscrise scade. Pe drept cuvant, editorii ar putea spune ca acele siteuri nu mai erau active. Aici au dreptate. Totusi, in atat amar de timp, sa reusesti sa gasesti acul in carul cu fan si sa nu ai timp sa introduci nici un site nou in categoria respectiva, asta mi se pare de neacceptat.
Concluzia de bun simt este ca multi editori isi protejeaza propria investitie sau pe a cunoscutilor.
Ultima modificare făcută de Mica; 24th September 2008 la 13:22.
Iar s-a scris o groaza aici fara sa primesc un mail . . .
Stiti ce? Suntem oameni si oameni si nu toti sunt corecti.
Sa dau exemple? Sincer nu prea are rost. Dar si in acest forum sunt persoane care sunt operatori pe domenii care nu au legatura cu acest site. Dar aici activeaza insa in director-ul lui gogu, nu! De ce oare?
In plus, site-ul respectivului este in director.
Ce parere va faceti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)