Sunt curios, deci lansez o intrebare adresata membrilor comunitatii SEOpedia care sunt editori DMOZ: cam cat de mult ai de lucru ca editor la ODP? Cat de greu e sa fii editor DMOZ?
Sunt curios, deci lansez o intrebare adresata membrilor comunitatii SEOpedia care sunt editori DMOZ: cam cat de mult ai de lucru ca editor la ODP? Cat de greu e sa fii editor DMOZ?
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
eu am fost editor pe o categorie regionala si era destul de putin de la lucru, insa stiu de la krumel (care poate edita toate cat de pe Romania) ca isi aloca destul de mult pe zi pt. editarea site-urilor si totusi vezi cat de greu ti se accepta in director.
:)
Cand am lansat intrebarea, eram cu formularul de inregistrare in fata... dar am zis ca intreb totusi inainte sa ma bag
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Cat de mult are un editor ODP de lucru? Depinde in cate categorii are dreptul sa editeze (si cat de dificile sunt categoriile), cat timp liber are, cata experienta etc.
In medie, revizuirea unui site ii ia unui editor cam 5 minute din viata. Daca editeaza intr-o categorie de 1000 de site-uri, va avea de lucru pe zi cam 2-3 ore (ca sa poata face fata noilor cereri de inscriere si sa mai poata verifica vreo 10 site-uri din cele deja listate in director). Majoritatea webmasterilor nu se obosesc sa caute categoria potrivita site-ului lor si nici sa formuleze o descriere obiectiva, asa cum cere DMOZ. Lucrul acesta ingreuneaza mult munca unui editor si duce la perioade lungi de asteptare pentru webmasterii care isi vor site-urile listate in ODP.
mie mi-e cam sila de DMOZ. am bagat odata o ditamai motivatie superba si in cateva minute am primit mesaj probabil presetat ca sunt respins. N-a citit nici dreq, doar a trimis mesajul ala stas... probabil pe categoriile cu 3-4 editori deja nu mai accepta si pe altii, sau who knows?
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Ai ramane surprins, dar majoritatea au exact nick-ul pe care il folosesc si pe seopedia. In general, un nickname il folosesti cam peste tot unde nu vrei sa iti apara numele real, de aceea e nick-name nu?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)