3 editori chiar nu pot adauga site-uri ca sa multumeasca pe toti.
Daca editorul unei categorii nu are activitate, nu avem ce face.
Tine de fiecare editor si de responsabilitatea pe care si-o asuma.
3 editori chiar nu pot adauga site-uri ca sa multumeasca pe toti.
Daca editorul unei categorii nu are activitate, nu avem ce face.
Tine de fiecare editor si de responsabilitatea pe care si-o asuma.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Clar sunt multi editori inexistenti dpdv al activitatii ...
Am inscris site-ul www.Feel.ro la categoria respectiva, nu incalca nici una din regulile dmoz etc ... Binenteles ca nu a fost aprobat (adica nu s-a sinchisit nimeni de el) ... Problema mai mare e ca a fost inscris acum 2 ANI ! L-am mai reanscris odata acum 1 an si bineteles acelasi efect ...
DMOZ e pe duca ...
nu au de unde sa fie multi editori inexistenti dpdv al activitatii pentru ca sunt multi editori inexistenti.
Problema e ca editorii romani sunt foarte putini si nu-i poate trage nimeni la raspundere ca nu muncesc mai mult sau mai stiu eu ce aberatii de genul: toti sunt voluntari.
DMOZ e si nu e pe duca...sa vedem ce pregateste AOL-ul.
Interesant de tot: Editor banned after Shoemoney extortion. Asta dupa ce threadul lui Shoemoney a devenit extrem de citit pe DP.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Senzational, nu interesant.
Inca mai pleci urechea la tot ce misca pe DP....sau vrei sa pleci urechea, defapt.
Pentru cunostintele tale: Shoemoney nu a avut in DMOZ decat feed-ul rss care a fost scos, dupa discutii in ODP, pentru ca acesta din urma postase neadevaruri despre ODP si cativa editori ODP. Un editor poate scoate un link din ODP daca acesta considera ca trebuie. Acesta...erau mai multi..dupa niste dscutii.
Esti cam departe de sursa doar citind DP. Si in consecinta postezi prostii.
Sper sa te simti mai bine acum.
Ti-am mai zis: DP nu prea are treaba cu Seopedia, iar editorii englezi cu cei romani.
Dar tu ii pui in aceeasi oala...![]()
Nu spun ca DP este sursa ceea mai buna de luat in seama, insa postul e a unui editor Dmoz. Nu e vorba de postul de pe DP ci te blogul unui DMOZ editor, fost coleg. Omul pare e sincer ingrijorat de ceea ce se intampla.
Tot mai multa lume cere ca Google sa ignore DMOZ, eu precum la inceput spuneam vroiam o revitalizare, un "pimp". Eu inca am sperante, mici dar le am.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Google Directory tocmai si-a actualizat baza de date de la ODP.
AOL sint cu cateva initiative noi in ODP. Doar ca lucrurile astea sint in cadrul ODP.
Nu te mira faptul ca un editor german spune toate lucrurile astea?
Olandez, scuze.
Ideea e ca e dinafara comunitatii englezesti si ca, conform categoriilor pe care le editeaza - Computers/Internet/Web_Design_and_Development/Promotion/Weblogs - categoria in care era adaugat RSS-ul vs. Computers/Software/Internet/Clients/WWW/Browsers/Compatibility_and_Standards_Compliance - una din categoriile in care edita editorul olandez - acesta nu avea de ce sa adauge acel link in alte categorii decat cea relevanta.
Inca un lucru: ODP incearca sa elimine coruptia dintre editori, de aceea site-urile catalogate ca facand Offered bribe nu sint adaugate in ODP.
Rss-ul de care se face atata scandal nu mai era in ODP din Ianuarie anul asta.
ODP elimina fara drept de apel editori care sint suspectati sau considerati ca fiind corupti.
Suspectati, in sensul de editor care a adaugat vadit site-uri care nu au ce cauta in ODP si la care i s-a facut raport de abuz.
Sint multe lucruri pe care ODP nu le face publice, pentru ca tin de comunitate. Cazul asta e doar o reclama pentru Shoemoney.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)