de 3 ani tot astept o inscriere in dmoz; insfarsit dupa vreo 3 ani m-au inscris; pb e ca am introdus titlul gresit (cred ca pana acum il introduceam corect shi nu m-au inscris).
Ce as putea sa fac sa schimb titlul?
de 3 ani tot astept o inscriere in dmoz; insfarsit dupa vreo 3 ani m-au inscris; pb e ca am introdus titlul gresit (cred ca pana acum il introduceam corect shi nu m-au inscris).
Ce as putea sa fac sa schimb titlul?
Faci o actualizare, dar nici asta nu iti garanteaza schimbarea. Daca titlul e facut de editor, mai mult ca sigur e potrivit ca titlu in ODP.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
asta e faza ca mi-a modificat descrierea shi titlul shi io zic ca e gresit in sensul ca a scris la titlu domeniu.com shi a gresit domeniu, legatura fiind buna.
Apropo de actualizare... Am cerut si eu una acum cateva zile si a doua zi s-a si facut modificarea. Bine, cerusem o modificare atata la URL cat si la descriere si s-a facut numai la URL (probabil noua descriere era prea lunga). Totusi, am fost placut surprins ca s-a rezolvat repede cu URL-ul (care era cel mai important)
Actualizarile se fac in timp real.
Titlurile si descrierile sint pe tip ODP si nu cum doresc webmasterii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)