am facut www.pictravel.eu
e ok dpdv SEO ?
am facut www.pictravel.eu
e ok dpdv SEO ?
- titluri diferite pe fiecare pagina (Title)
are
- descrieri diferite pe fiecare pagina (Description)
are
- cuvinte cheie diferite pe fiecare pagina (Keywords)
are
- nr. cuvinte cheie: in jur de 20
are
- alt la imagini
are
- title la linkuri
nu are..
- bagat style intern in css extern
are
- scripturile in fisier extern
are
- folosire headinguri (h1, h2 ...)
relativ are
- formatare cuvinte cheie (bold, italic)
are
poti fi mai explicita te rog?
Glumesti? N-are nimic din ce ai enumerat mai sus, de aia te-am si trimis la acel topic. Sau poate ai mentionat alt site?
Later: Acum am vazut ca ai unele pagini cu description si keywords si title diferite, dar nu pe toate (de ex. pe prima pagina si pe pagina cu tarile nu ai - pe alea ma uitasem eu). Ai css extern, dar ai si f mult style intern. Scoate-l afara. title la link si alt la imagini ai din cand in cand. So, mai ia-ti odata fisierele la puricat si vezi la care mai ai de facut imbunatatiri.
Later2: Incearca sa optimizezi prima pagina calumea, pt ca backlinkurile vor fi in principal catre prima pagina si cu o optimizare buna, poti urca binisor in google.
Ultima modificare făcută de Diana; 12th April 2007 la 09:14.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
- baga css-ul din pagina in css extern ca doar d`aia ai <link href="styles/style.css" rel="stylesheet" type="text/css"> inca ai css intern nebagat in css-ul extern
- nu ai keywords...tu zici ca ai ...eu nu le vad spre ex pe prima pag
- title la link-uri nu are si nici toate imaginile nu au ALT
tu spui " folosire headinguri (h1, h2 ...) relativ are"...cum adica relativ?are sau nu are?Si iti spun eu nu are asa cum trebuie din pct de vedere seo
- ai sitemap? n-ai...
- css valid? nu ...ai 15 Warnings
- ai fisiere care sa contina din cuvintele cheie? ...nu m-am uitat ...nu stiu
succes mai departe. Intrebare site-ul vrea sa fie gen sxc.hu/index.phtml
multumesc mult de raspunsuri..
nu vrea sa fie un sxc.hu/index.phtml; efectiv e un site cu poze categorisite pe tari si locuri..Inainte sa pleci undeva exista curiozitate sa vezi fotografii din tara respectiva..
O sa ma iau dupa sfaturile voastre cu optimizarea.Multumesc inca o data.
PS: se vrea a fi un bug asta:
Rezultatele 61 - 70 din aproximativ 17 de la pictravel.eu pentru . (0,03 secunde)
arata misto site-ul
Da, dpdv al designului e f. bine facut, SEO citeste ce a zis Diana.
Am inceput deja.Multumesc pentru aprecieri..
Chiar nu stiti ce inseamna asta ?
"Rezultatele 61 - 70 din aproximativ 17 de la pictravel.eu pentru . (0,03 secunde)"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)