Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: DMOZ mort dpdv editare ?

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    ...insa spun doar ca daca cineva nu ia o masura rapid dmoz moare. Si o sa moara big time spun eu. E pacat. Eu as investii 10.000€ in un redesign + db script si l-as relansa...
    Atat timp cat DMOZ "da putere" site-urilor acceptate (lucru evident, CHIAR si in ultimul timp), nu stiu de unde ideea cu 'dmoz moare', 'e pe moarte', etc; ce 'big time'? ce redesign"? ce-are a face design-ul? ce relansare?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de too_night Vezi Post
    Atat timp cat DMOZ "da putere" site-urilor acceptate (lucru evident, CHIAR si in ultimul timp), nu stiu de unde ideea cu 'dmoz moare', 'e pe moarte', etc; ce 'big time'? ce redesign"? ce-are a face design-ul? ce relansare?
    Nu cred ca ai citit ce am scris mai sus. Pe partea de websituri straine nu se mai accepta content nou. Peste tot pe web vad explicatii gen, sunt prea multe in queue. Cum denumeti tu un sistem care stagneaza care nu pune content nou?

Suntem in 2007 in Web 2.0 era. Noi asteptam mila de la un sistem care nici macar nu are implementat un notification sistem, un fel de online status. Dupa mine e mort. Imi pare rau ca o spun, dar e mort.

Vreau sa vad o dovada palpabila ca gresesc, poate ai rabdare si citesti si topicul de pe DP.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am citit tot tipicul, recunosc; nu stiam ca pe .com nu se mai accepta content nou, mea culpa (nu de alta, dar...nu m-a interesat .com).
    TOTUSI:
    - probleme cu DMOZ (in particular) au fost in ultimul timp; partial cred ca s-au rezolvat (apropos de ultima mare problema cu baza de date, needitare/neacceptare mult timp, etc.)
    - ce inseamna "Web 2.0 era" ?; asta cu web 2.0 e o chestie purtata si publicitata aiurea cred; un nou moment de evolutie a internet-ului, sau cum? web 2.0 hotarat de cine? nu se intampla zilnic? deja e alta discutie cred...
    - cum DMOZ inca inseamna CEVA (fie .ro, .com), numai asta poate spune ca nu este mort; ce ins. mort? design? nu cred; calitate: da; sunt lipsuri acum? categoric! lucrul asta genereaza cealalta extrema? clar NU, cred.
    Timpul le va rezolva.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

mmariusel, te asigur ca ODP se transforma pe zi ce trece. Iti spun oficial.

In rest...ai dreptate,....carcotasii de pe DP stiu mai bine ce vorbesc...nu incape indoiala.

Pe partea de websituri straine nu se mai accepta content nou. Peste tot pe web vad explicatii gen, sunt prea multe in queue. Cum denumeti tu un sistem care stagneaza care nu pune content nou?
    Prostii...site-urile sint acceptate permanet. Exceptand momentele in care se fac back up-uri de sistem sau se asteapta propagarea unor modificari tehnice.

Nu cred ca aveti idee cat continut nou trebuie prelucrat de o mana de editori.

Multi nu stiti ce vorbiti, dar plecati urechea la ce zic altii..mai nestiutori ca voi.

In general, discutiile despre ODP, chiar si cu userii romani, tind catre mituri si probleme specifice sectiunii englezesti.
    Ceea ce eu sustin aici tine de specificul sectiunii romanesti si in general despre ODP.

Nu vad rostul discutiilor despre editori englezi sau din orice alta categorie, exceptand World/Română, corupti, lenesi si ce mai vreti voi..care nu au fost dovediti ca fiind astfel.
    Nu vad rostul discutiilor despre probleme si mituri englezesti legate despre activitatea generala, dar cu tinta spre editorii romani.

Pentru probleme legate de site-urile englezesti...cred ca e indicat sa va "informati" de pe forumurile de "specialitate", aici fiind un forum romanesc ce contine discutii despre sectiunea romana din ODP.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Nu vad rostul discutiilor despre editori englezi sau din orice alta categorie, exceptand World/Română, corupti, lenesi si ce mai vreti voi..care nu au fost dovediti ca fiind astfel.
    Nu vad rostul discutiilor despre probleme si mituri englezesti legate despre activitatea generala, dar cu tinta spre editorii romani.

Pentru probleme legate de site-urile englezesti...cred ca e indicat sa va "informati" de pe forumurile de "specialitate", aici fiind un forum romanesc ce contine discutii despre sectiunea romana din ODP.
    Fara sa incerc ca fac flame dar titlul Forumului este:

SeoPedia Forum > Directoare web > DMOZ >
    nu
    SeoPedia Forum > Directoare web > DMOZ Romania>

si cred ca mai mult de 40% din siturile membrilor sunt in engleza. Eu inteleg ce spui insa cred ca ceea ce spui e news pentru mine.

Este Seopedia strict pentru seo romanesc.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

mmariusel, ai vreun editor strain pe forumul asta care iti ofera informatii din cadrul ODP?
    Ai vreun SEO Guru/Expert/God( si care or mai fi.)....... englez pe forumul asta?

Acum pe bune, ce ai vrut sa zici aici?
    Eu inteleg ce spui insa cred ca ceea ce spui e news pentru mine.
    Eu pe forumul asta, (si nu numai eu) vorbesc, de ODP sectiunea atribuita continutului in romana.

Seopedia nu este strict pentru seo romanesc, pentru ca seo romanesc nu prea exista. Exista un singur mod de a face seo si care nu tine limba, ci doar de regiune. Dar criteriile sint cam aceleasi.

Cat despre "flame", as fi instare sa fac un "flame" cu tine si cu oricare de aici, doar poate o sa intelegeti niste lucruri explicate din ODP si nu o sa mai plecati urechea la DP&CO sau nu o sa comparati englezii cu romanii ca fiind unu si acelasi corupt...

Ce zici? Ajungem la o intelegere?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu nu cred in notiunea de "SEO Guru/Expert/God". Si da sunt cateva persoane, insa nu atat de active pe cat ar trebui.

Daca vrei insa sa nu mai existe intrebari gen Dmoz EN atunci poate ca trebuie schimbat numele forumui din DMOZ in DMOZ aripa Romania.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

...credeam ca e evident...dupa atatea topicuri doar despre sectiunea romaneasca....dar mersi de atentionare...e si asta un mod de a schimba sau motiva o neintelegere.

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    35

Implicit

ingrata discutia ... ai cam cazut intr-o capcana, K. Discutie fara fond.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit dmoz o dilema

in 2003 am reusit sa inscriu un site in sectiunea romana de atunci incerc de 3 ori pe an sa inscriu siteuri inafara de romana shi nici o sansa, nu cred ca e mort dmoz dar cred ca editorii fac ce vor ei mai ales daca au siteuri in domeniul in care editeaza

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se mai poate face dpdv SEO?
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:17
  2. Editare site php
    De steff în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st March 2008, 11:31
  3. editare dmoz
    De cris în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd October 2007, 11:42
  4. e ok dpdv SEO?
    De Somebody în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2007, 16:10
  5. Cum realizezi un site bine contruit dpdv seo
    De orio777 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th March 2007, 13:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •