Ce reprezinta aceasta? Cumva spam de la ODP cei nepatati? Offf.
Ce reprezinta aceasta? Cumva spam de la ODP cei nepatati? Offf.
Nu, pur si simplu nu au scos search-ul din indexare si cineva a pus link spre acea cautare.
Caut cu jingle.ro.
Nu cred. Google
Cu toate astea, in robots.txt vad asa
User-agent: *
Crawl-Delay: 1
Disallow: /public/
Disallow: /editors/
Disallow: /search/
Disallow: /cgi-bin/
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai si ce-ti sugereaza tie treaba asta? Pot sa pun si eu un link pe un site de-al meu spre Open Directory - Search Results si o sa apara in index.
LE: Ooops, deja am pus , o sa-l gasesti in google in cateva zile.
Caut cu jingle.ro.
Au uitat sa modifice robots.txt dupa ce au trecut la DMOZ 2.0. Te asigur ca nu e nimic intentionat, ei nu castiga nimic daca ies la cautari. E o greseala.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@puthre mai rasfoieste forumul cautand dupa taguri ca noindex, vezi cum functioneaza, cum ar trebui sa arate un site spam free si vei fi mai bine informat data viitoare
@Krumel am inteles, ar fi ok sa se rezolve, nu isi fac o imagine ok in felul asta.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Merci de sugestie, stiu cum functioneaza noindex, s-ar putea sa fiu mai bine informat data viitoare insa am fost suficient de bine informat si de data asta. Faptul ca se indexeaza pagini de cautare, nu inseamna neaparat ca e spam.
@Nikita A se observa ultimul slash de dupa search din robots.txt. Acolo e problema.
Caut cu jingle.ro.
Nu-si pierde dmoz-ul imaginea pentru un .. rahatzel d-asta... E clar ca e neintentionat ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)