Am inscris si eu blog-ul personal miercuri, are vechime aproape 11 luni si peste 260 de articole cu continut unic. Ma intereseaza cam care este timpul de listare in director ?
Am inscris si eu blog-ul personal miercuri, are vechime aproape 11 luni si peste 260 de articole cu continut unic. Ma intereseaza cam care este timpul de listare in director ?
Nu exista o regula privind timpul de listare. Editorii sunt voluntari si lucreaza functie de timpul lor disponibil. Poate fi listat intr-o zi, o luna sau niciodata si nici nu vei primi vreun mail de acceptare sau de respingere a propunerii.
Nu exista o limita de timp.
In trecut, listarea in DMOZ era importanta, in ziua de azi si-a pierdut din valoare. Cauta mai degraba link-uri relevante pentru site-ul tau, asta o sa te ajute mai mult.
Boingeanu Ben
daca nu te aproba in 3 luni, il poti readauga, dar sa fi atent daca ai ales bine categoria si sa folosesti diacritice!
Acum altu'i baiu'. Pe diferite tool-uri apare ca sunt listat in DMOZ dar cand caut in director nu imi gasesc blog-ul.
Scuze, sunt si eu in aceeasi situatie, nu am primit nimic de la ei ca si raspuns, mai mult am vrut sa dau o mana de ajutor sa ma inscriu ca si editor tocmai intr-o categorie care avea nevoie de editori si mi-au trimis raspuns negativ, o lista lunga din care reiesea ca sunt interesat de promovarea site-ului meu si ca nu vor editori care sa urmareasca interesul propriu. Dar la inceput cand m-au intrebat de motive, au spus sa fiu sincer si sa le spun ce vreau si de ce, iar eu am scris ca da, vreau sa promovez si siteul dar si sa ajut la editarea dmoz, mai ales ca am aplicat la o categorie unde nu se mai adaugase nimic din 2007 sau 2008 si acum vb aia suntem in 2011. Dar ei au zis pas ! Cine sa-i mai inteleaga ?
nu exista limita de timp,dar fi atent cum adaugi
Nu inteleg pentru ce atata bataie de cap ? Da, dmoz e mare, e tare are PR are tot ce vrei, dar mai sunt O GRAMADA de site-uri la fel, de unde poti sa obtii linkuri care chiar sa te ajute, fiind pe nisa ta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)