Si totusi daca sunt putini de ce nu mai accepta si alti editori ?
Si totusi daca sunt putini de ce nu mai accepta si alti editori ?
Astept de 3 luni sa-mi aprobe un magazin online. Acum un an am mai inscris un magazin online in dmoz si mi l-a acceptat in 2 saptamani. Nu mai sunt editori pe categoria asta? Este destul de importanta categoria de magazine online.
Eu am asteptat aproape 1 an pana mi-a listat un site.
Si eu astept de ceva vreme fara vreun rezultat anume, intre timp categoria s-a modificat (au fost adaugate sau sterse siteuri), dar nu si al meu. Nu am primit nici un raspuns, desi se spune ca acum ar tr sa primesti un raspuns (nu stiu cu siguranta daca e valabil acest lucru). LensFlare in acest an ai adaugat o singura data site ul? Sau l-ai adaugat de mai multe ori?
@RCM l-am adaugat o singura data
LensFlare multumesc pentru raspuns, nu imi ramane decat sa astept si sa sper ca voi avea norocul tau.
totul depinde de continutul site-ului tau si de moderatorul categoriei din DMOZ, poate dura de la 1 luna pina la infinit, sunt cazuri cand n-au raspuns 2 ani.
Continutul e destul de OK, vand niste produse electronice, mai exact sisteme de supraveghere, l-am inscris la categoria Securitate, si am incercat sa urmez toate instructiunile si sa fac o inscriere cat mai corecta, momentan sunt la cazul cand n-a raspuns de vreo 3 luni![]()
Eu am asteptat aproape 2 an pana mi-a listat un site. Fara a anunta mine
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)