Partea foarte proasta este ca de cate ori te uiti la calitatea unui site , oferita de diversi evaluatori, inca mai apare si chestia cu listarea dmoz deci pare sa aiba relevanta mare, inca
Partea foarte proasta este ca de cate ori te uiti la calitatea unui site , oferita de diversi evaluatori, inca mai apare si chestia cu listarea dmoz deci pare sa aiba relevanta mare, inca
Dmoz este o chestie de orgoliu mai mult...ceva de bifat in CV-ul unui anumit site, o chestie supraevaluata, dar findca atata lume se cramponeaza de Dmoz trebuie incercata listarea in acest director.
Eu de prin feb. 2011, astept sa-mi listeze un website. Cred ca am sa-l retrimit, sa-mi mai incerc odata norocul;
Oricum directorul Dmoz nu e un director deloc de neglijat deoarece, prin simpla listare in directorul lor, vei fi listat si in alte directore importante care folosesc drept ca sursa.
Bafta.![]()
Ultima modificare făcută de CiprianG; 23rd July 2011 la 12:51.
Eu am incercat de mai multe ori si nu am reusit
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Am dat spre aprobare un site de aproximativ 1 an si nici in ziua de azi nu am primit raspuns!
Eu am inscris un site, acum aprox 3 luni, am respectat absolut toti termenii si conditiile, si astept sa se listeze. Sunt putini editori din pacate..
Cele mai multe siteuri propuse de mine nu au fost listate. Daca te accepta bucura-te, daca nu asta e..
Editori romani sunt niste hoti. Mie mi sa cerut 50 de euro acum un an pentru listare ... am zis mai bine sa asteptau trecut 3 luni si nimic apoi am facut raport si am spus tot ce s-a intamplat si ca prin minune in 2 zile am fost listat.Multumesc Romania:-J
Aduci o acuza grava. Sper ca ai si probe sa iti sustii afirmatia ...Daca nu poti proba acest lucru, pentru mine unul afirmatia ta nu exista. Si chiar daca ar fi asa, categoric este un caz izolat. Nu generaliza. Nu poti sa faci hoti toti editorii , nu e corect fata de niste oameni care fac aceasta treaba voluntar.
Ultima modificare făcută de Robert; 12th August 2011 la 12:43.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)