As vrea sa fac PR1 in maxim 3 , 4 zilesi nu prea stiu cum
![]()
Site meu : www.muonline.evomail.ro ... again , nu am bani de domeniu![]()
Deci cum fac PR1 cat mai repede ? fac link exchange cu un site de are PR mare ?![]()
As vrea sa fac PR1 in maxim 3 , 4 zilesi nu prea stiu cum
![]()
Site meu : www.muonline.evomail.ro ... again , nu am bani de domeniu![]()
Deci cum fac PR1 cat mai repede ? fac link exchange cu un site de are PR mare ?![]()
Poti face ca aici, insa nu stiu daca e mai timp. Google face acum update la BL-suri si probabil updatul e la cateva zile-saptamani distanta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
PR1 in 3-4 zile ? e ca in tilturile alea in reviste de slabit: "Cum sa dai jos 15 kilograme in 2 saptamani fara foame si exercitii fizice"
![]()
pentru inceput ma multumesc si cu pr1
am o intrebare : exista vreun site cu pr10?
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 19th July 2007 la 11:56.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
din cate vad adobe e tare ^_^ daca as optine link exchange cu o pagina de pr 10 cat as face pr ? 5?
Ai face probabil PR7 daca ai si ceva backlinkuri. ( eu as sugera si PR8 daca ai un existent PR5 ). Este pe undeva o tabela draguta, incerc sa o caut.
cu cat costa mai mult site-ul daca are un page rank mai mare ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)