Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Realizam oricefel de site intr-un timp foarte scurt..

d_alinus2004 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit Realizam oricefel de site intr-un timp foarte scurt..

Suntem o firma de webdesign si promovare firme pe internet, Realizam site-uri din orice domeniu.

Site de prezentare, magazine virtuale, site-uri de anunturi, site-uri pentru locuri de munca, blog-uri, cataloage online, site-uri pentru agentii de turism, pentru agentii imobiliare, etc...

Preturile sunt negociabile.
    Nu avem o limita in ceea ce priveste numarul paginilor dintr-un site sau al imaginilor. Spatiu sa fie!!!..

Pentru orice proiect se ofera factura si consultanta.

Va multumesc
    Ultima modificare făcută de d_alinus2004; 23rd September 2009 la 16:52.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

portofoliu?

Reaper este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th September 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    38
    Posturi
    93
    Putere Rep
    32

Implicit

Un pret pt site de prezentare si magazin online?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    portofoliu?
    Catalog firme Romania: http://firme365.ro/
    Povesti adevarate: www.povesteata.eu
    Portal de turism : www.turism365.com

Mai am.. acum lucrez la un site care o sa fie un portofoliu cat mai complet...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Pretul este negociabil.....

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de d_alinus2004 Vezi Post
    Din pacate nu garantam primul loc pe google!!...doar pe prima sau a doua pagina!
    scuze ca intervin aiurea, e prima oara. dar fraza asta suna putin aiurea , poate doresti sa o modifici .

bafta cu oferta!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    scuze ca intervin aiurea, e prima oara. dar fraza asta suna putin aiurea , poate doresti sa o modifici .

bafta cu oferta!
    Am spus lucru asta pentru ca majoritatea celor care fac un site garanteaza primul loc pe google dupa un anumit cuvant cheie sau expresie! Insa dupa ce am studiat destul de mult SEO am ajuns la concluzia ca nimeni nu poate sti exact algoritmi dupa care motoarele de cautare indexeaza o pagina web. Poti obtine un loc pe prima pagina in cel mai fericit caz numai daca respecti toate criteriile de optimizare a unei pagini web. Mi sa parut cel mai potrivit sa specific acest lucru in anuntul meu, insa daca te deranjeaza foarte mult expresia pot sa o modific. Cum crezi ca ar fi cea mai buna modalitate sa exprim acest lucru?

Mersi mult!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de d_alinus2004 Vezi Post
    Am spus lucru asta pentru ca majoritatea celor care fac un site garanteaza primul loc pe google dupa un anumit cuvant cheie sau expresie! Insa dupa ce am studiat destul de mult SEO am ajuns la concluzia ca nimeni nu poate sti exact algoritmi dupa care motoarele de cautare indexeaza o pagina web. Poti obtine un loc pe prima pagina in cel mai fericit caz numai daca respecti toate criteriile de optimizare a unei pagini web. Mi sa parut cel mai potrivit sa specific acest lucru in anuntul meu, insa daca te deranjeaza foarte mult expresia pot sa o modific. Cum crezi ca ar fi cea mai buna modalitate sa exprim acest lucru?

Mersi mult!
    Nu stiu, sper sa nu o iei in nume de rau. Doar mi s-a parut asa, "neprofesional" si am zis sa "ma pronunt si eu".
    Mai degraba ceva de genul : "Cum motoarele de cautare isi schimba algoritmii zilnic [sau orice alta chestie in locul asteia] si cum nimeni autoritar in domeniul SEO nu poate garanta primele pozitii , nici noi nu suntem mai presus. Ce va putem garanta este munca pentru o optimizare cat mai buna si o pozitie cat mai fruntasa . [sincer nu stiu sigur daca ultima parte e pleonasm].

Oricum, ideea era ca in exprimarea ta , parea muult prea vag, stii, adica, na, nu garantez pozitia 1 , da ceva acolo, stii tu, pagina 1, 2, una din pozitiile 5-30 , chiar nu stiu, mergem la ghici .Ca si cum nu ar fi niciun efort depus pentru o pozitie mai buna.
    Sper ca ai inteles si de asemenea ai inteles ca nu am zis nimic in nume de rau, doar o mica precizare care nu m-am putut abtine sa nu o fac [normal trebuia sa nu o fac, doar nu e treaba mea , sorry ].

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Nu stiu, sper sa nu o iei in nume de rau. Doar mi s-a parut asa, "neprofesional" si am zis sa "ma pronunt si eu".
    Mai degraba ceva de genul : "Cum motoarele de cautare isi schimba algoritmii zilnic [sau orice alta chestie in locul asteia] si cum nimeni autoritar in domeniul SEO nu poate garanta primele pozitii , nici noi nu suntem mai presus. Ce va putem garanta este munca pentru o optimizare cat mai buna si o pozitie cat mai fruntasa . [sincer nu stiu sigur daca ultima parte e pleonasm].

Oricum, ideea era ca in exprimarea ta , parea muult prea vag, stii, adica, na, nu garantez pozitia 1 , da ceva acolo, stii tu, pagina 1, 2, una din pozitiile 5-30 , chiar nu stiu, mergem la ghici .Ca si cum nu ar fi niciun efort depus pentru o pozitie mai buna.
    Sper ca ai inteles si de asemenea ai inteles ca nu am zis nimic in nume de rau, doar o mica precizare care nu m-am putut abtine sa nu o fac [normal trebuia sa nu o fac, doar nu e treaba mea , sorry ].
    Nu, sincer chiar nu am luat-o in nume de rau...O sa ma gandesc in seara asta si o sa modific exprimarea..!!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai bine am preferat sa sterg acea afirmatie!
    Mersi mult pt observatie

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site foarte interesant
    De Nichita în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th October 2009, 13:03
  2. CTR foarte mare, castig foarte mic
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 16:56
  3. Care a fost cel mai scurt timp de indexare?
    De soldatu în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 9th August 2007, 17:58
  4. Cum fac PR1 in cel mai scurt timp ?
    De Silver în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th July 2007, 14:36
  5. Dupa Cat Timp V-a Intrat Site-ul...
    De preacher în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 15th May 2006, 16:47

Permisiuni postare