Daca tot sunteti asa interesati de subiectul DMOZ, ce importanta mai are, precum si timpul de aprobare pe site, urmariti acest filmulet: What role does being in DMOZ play in rankings? - YouTube
Daca tot sunteti asa interesati de subiectul DMOZ, ce importanta mai are, precum si timpul de aprobare pe site, urmariti acest filmulet: What role does being in DMOZ play in rankings? - YouTube
Boingeanu Ben
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Am facut pentru a 2-a oara inscrierea la Dmoz, spre ca de data asta sa imi aprobe site-ul ! Intre timp am si imbunatatit paginile dar am si urcat in cautari si google rank. Daca are cineva noutati poate le impartaseste si aici. Pagina in romana de la dmoz nu mai este actualizata de foarte mult timp. Si apropo, cred ca am mai spus dar repet, m-am inscris sa devin editor si am fost refuzat din motive de scriere incorecta si de interes personal ca inscrisesem si siteul meu dar ei cand au raspuns aveau o caruta de greseli si pot sa si probez daca nu ma credeti.
Cred ca o sa mai incerc si eu odata sa ma inscriu in Dmoz
sincer Swakra nu stiu daca merge... eu n-am fost acceptat cred... si am facut inscrierea acum cateva luni! nu inteleg ce si cum dar probabil nu se ocupa administratorii de acolo cum trebuie, adica daca nici blogul meu nu se incadreaza ca site de calitate!
Nu cred ca mai merita . Incearca mai bine Yahoo Directory . Are cea mai mare autoritate la aceasta ora in lume . Dmoz are probleme mari cu editorii . Sunt corupti mare parte. Asta cu ' trebuie neaprata sa fii in Dmoz ' este un mit vechi care nu mai are sens.
Poate sunt eu mai "zgarcit", dar nu as plati 300$ pentru un singur link ( artificial )...prefer sa incerc sa cresc incet si sigur.
DMOZ e tare bun, imi aduce ceva traffic.
Dupa cum am scris si pe blog, si cum zice si Matt Cutts, listarea in DMOZ nu mai este asa importanta. E ceva gen backlink-uri .edu. Ma rog, asta-i parerea mea si am toate motivele sa mi-o mentin. Daca cineva a observat cresteri in ranking doar pt ca i-a fost acceptat site-ul in dmoz, bravo lui. Se inseala. Probabil singurul lucru care este interesant e ca Google isi contruieste directorul pe baza dmoz... cam atat, in rest nimic deosebit. Faptul ca alte motoare de cautare crawler-esc dmoz nu ma intereseaza, din moment ce 90% din traficul organic vine din google. De ce as pierde vremea sa optimizez pt celelalte 10% motoare de cautare?
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)