Ajuta DMOZ in cresterea traficului?
Ajuta DMOZ in cresterea traficului?
Chiar daca multi spun ca nu mai este asa important un asemenea director, sunt de parere ca orice backlink puternic este binevenit. Cu siguranta nu o sa ai vizitele direct din directorul DMOZ, dar in mod indirect iti poate fi folositor pentru cresterea autoritatii site-ului tau in motoarele de cautare precum Google, iar ulterior o sa simt o creste a traficului ( desigur daca continui sa acumulezi cat mai multe si cat mai bune backlink-uri).
PS : Sunt tehnici personale, iar aceasta este strict o parere personala.
Multumesc frumos, dar am auzit ca se inscrie cam greu un site la ei
Asta cam asa e, de la 2 saptamani la cateva luni. Asa cum am zis si mai sus, e un lucru util, dar poti sa faci multe alte lucruri care te pot ajuta intr-un timp mai scurt.
si cam care sunt alea, daca se poate sa-mi spuneti?
Poi acestea le gasesti aici pe forum, sunt destul de multe de spus. In primul rand trebuie sa verifici calitatea paginilor tale, dupa care sa aduni un numar cat mai mare de backlink-uri in diferite moduri : directoare, forum-uri, advertoriale si asa mai departe.
Aceste link-uri trebuie achizitionate treptat, de la un numar cat mai mic la un numar cat mai mare. Desigur un alt factor important este perioada in care te ocupi de achizitionarea acestora, cu cat mai lunga cu atat mai bine. Nu uita de alegerea domeniului, de continut, de numarul de articole si perioada in care acestea sunt facute si asa mai departe.
Acestea sunt cateva idei spuse in cateva randuri ( desigur nu totul este asa banal si asa de simplu de facut ). Ramai alaturi de noi pe forum si o sa vezi ca o sa ai toate raspunsurile necesare.
szaszsebespaul, Dmoz nu mai este ce-a fost candva. Nu-ti bate capul cu el, ca nu se merita. Am urcat mai multe site-uri pe prima pozitie, site-uri care n-au fost acceptate in Dmoz. E doar un site ca altele, doar ca are o autoritate ceva mai mare, dar din moment ce merge vestea ca ar fi si admini corupti, care sunt acolo doar ca sa accepte site-urile proprii sau accepta bani pt asta, si-a mai pierdut din valoare. Probabil este mai valoros un link contextual dintr-un advertorial pe un blog PR 3-4 pe aceeasi nisa cu tine.. Deci nu te stresa daca nu esti acceptat in dmoz. Continua cu alte directoare, scrie articole in directoare de articole, fa schimb de advertoriale sau profita de ofertele gratuite, posteaza comentarii pe bloguri, da bookmark la articole, fa-ti profiluri pe cateva site-uri mari cu PR 7+ pt backlink-uri cu autoritate si ai sa vezi cum ai sa urci
Signatura lipsa
Multumesc de sfaturi
Cea mai tare chestie este faptul ca multi listeaza continutul dmoz-ului in directoarele lor, se pare ca preiau printr-o aplicatie baza de date (ma gandesc ca prin API). Astfel, te mai trezesti peste noapte cu link-uri de pe domenii cu ip-uri diferite, chiar si cu pr unele. Eu spre exemplu, am primit circa 20 de link-uri de pe domenii .com si .net cu pr intre 0 si 3.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)