stiti ceva de trafic.ro? face vreun update ceva, ca mie nu ! si apoi pe orice link dau click ma duce la o poza gif 1x1 pixels! a murit trafic?
stiti ceva de trafic.ro? face vreun update ceva, ca mie nu ! si apoi pe orice link dau click ma duce la o poza gif 1x1 pixels! a murit trafic?
nu situ daca e de la trafic.. probabil or fi avut vreo problema..
dar eu vedeam site-urile asa ca in imaginea aia cand aveam probleme cu cache de la squid
vezi de la antivirus..
daca ai Kaspersky Internet Security.. da-i Pause Protection.. da-i refresh si vezi daca afiseaza.. am patit-o si eu.. daca e de la K da-i niste reguli acolo la setari si o sa vezi cum trebuie pagina.
Da, e de la Kaspersky, si eu am avut problema asta.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
da ai dreptate este de la Kaspersky Internet Security! mersi ! frate nush ce sa mai mai fac ce sa imi mai instalez ca tot am probleme inainte am avut zonealarm pro 6.5 si nu ma mai puteam conecta la google.com decat la cel pe .ro acum cu Kaspersky Internet Security nu merg trafic hai ca aste e tare cred ca pana la urma cred ca nu imi mai pun nici o securitate (glumeam) ! apropo voi ce Firewall sau Internet Security Suites folositi?
Pai lasa-l pe K, ca-i bun. Faci doar setarile care tb si nu mai ai probleme. Btw, din cauza lui K nici reclamele de la adsense nu le mai vedeam, era sa am un soc, credeam ca mi-au inchis contul
Protection -> Anti-spy -> deselecteaza enable anti-banner
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)