1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
LogOn
Link-urile interne pot aduce penalizari daca sunt folosite in exces? Softul pe care-l folosesc creeaza taglink-uri pentru cuvintele "tag-uite" - de exemplu, daca pun tag pe cuvantul "sport", voi avea link intern cu ancora pe acest cuvant de fiecare data cand il voi posta.
Da. Over optimization este motiv de penalizare. Supra optimizarea poate sa insemne prea multe linkuri cu money keywords in anchor, poa' sa insemne densitate prea mare de cuvinte cheie in text, in alt-uri, in H-uri, in bold sau italic. O regula de bun simt, in cazul cand ai dubii, este sa pui linkuri pe taguri daca crezi vor fi de folos utilizatorilor. N-ar trebui sa ai in minte go0gle, ci utilizatorul. De exemplu, poti avea un meniu in partea de sus si altul in partea de jos. Desi pare redundant, daca pagina are mai mult continut, utilizatorul va fi multumit sa gaseasca mai usor meniul de jos, dupa lectura articolului, decat sa mai scroleze pana sus. Intr-un astfel de caz nu vei fi penalizat. Dar, daca in josul unui articol ai 10 taguri cu linkuri, si cele 10 sunt de tipul keyword1+keyword2, keyword1+keyword3, keyword1+keyword4, samd poti fi penalizat pentru spam pentru keyword1.

Postat în original de
LogOn
In alta ordina de idei, daca pun cateva link-uri interne (pe money keywords) in semnatura , care imi apare automat la fiecare mesaj postat de mine, pot risca o penalizare, sau asta ma ajuta sa cresc autoritatea in
SERP pe cuvintele respective?
Multumesc!
Depinde cate alte linkuri si cu ce anchor-e mai sunt in pagina. De principiu, chestiile automate nu prea functioneaza. Imi imaginez ca ai un forum in care, pe un thread se discuta despre tablete, iar tu vii cu linkul din semnatura care zice "placi grafice de calitate". Nu cred ca vei creste pagina respectiva pe cautarile "placi grafice de calitate", mai ales daca pe aceasta nisa este oarece concurenta si nici nu cred ca vei creste site-ul pe aceeasi cautare.