1 out of 1 members found this post helpful.
Eu folosesc tagurile, ca cititor.
Daca gasesc un articol despre un subiect care ma intereseaza (chiar ieri, despre ceva configuratie de debian) dau click pe tagul relevant pentru mine (respectiv ieri pe debian). Dau in conditiile in care imi place ce am citit, consider util etc.
Daca iei asta in considerare, poate devine mai clara treaba cu tagurile. Sa nu fie indexate (pentru a scapa de asa-zisul duplicate content) e foarte usor. Dar eu cred ca ar trebui folosite si afisate frumos la sfarsitul articolului.
Daca e ceva de afiliere sau content la 3lei/5articole, ignora raspunsul meu.

Postat în original de
iasivezi
Nu Dan. Proiectul nou o sa fie ceva cu fotografie personala..
Site-ul pe care il am in prezent este online de peste 7 ani si ma gandesc ca sunt cateva articole scrise pe cand eram student, la inceput cu online-ul si
SEO, si pot contine tag-uri de care nu as fi mandru sa fie afisate la sfarsitul articolului...
Nici prea mult timp nu am pentru a face optimizare pe aceasta parte, asa ca nu imi ramane decat sa fiu atent si sa optimizez doar atunci cand am timp si rabdare..
Multumesc pentru sfaturi, utile ca de obicei!
Poti sa stergi tagurile de care zici ca nu esti mandru si fara sa iei fiecare articol in parte. Nu iti ia foarte mult. (posts - tags si iti apare lista cu toate tagurile apoi le stergi direct pe cele care nu iti plac)
Iar daca ti-e teama de duplicate content, poti sa nu le indexezi cu a zis Dan (poti face asta din Yoast Wordpress SEO).

Postat în original de
iasivezi
Nu Dan. Proiectul nou o sa fie ceva cu fotografie personala..
Foarte utile tagurile la foto. Daca vreau sa vad portrete, aleg tag "portrete". Sau nuduri. Ca nu ma intereseaza apusuri de soare si zambile (cazul meu).
Pun doar daca pot fi utile pentru utilizator sau daca ma ajuta pe mine cu ceva in eventualele filtrari, afisare related, etc. In general noindex dar nu e o regula.
2 out of 2 members found this post helpful.
Tagurile genereaza pagini. Ori orice pagina se poate optimiza. Tag "auto second" va avea content despre asa ceva. Tag "cumparari" cu siguranta ca va avea content diferit fata de "vanzari".
Concluzie: daca ai rabdare sa le optimizei, merita folosite.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco