Pentru ca am citit regulamentul si am vazut ca avem voie la asa ceva, vreau sa prezint site-ul Content Writing prin care momentan doi oameni, eu si Madalina despre care ati auzit aici De nervi, scriu advertoriale gratis, oferim servicii de scriere articole la preturi mici.
Articolele sunt calitative din punct de vedere gramatical dar si al coerentei.
Nu veti primi niciodata articole cu fraze sau propozitii copiate, nici articole cu mici modificari ci NUMAI ARTICOLE ORIGINALE.
De obicei, articolele nu vor fi personale ci generaliste. In functie de cerintele clientilor insa, ne putem adapta.
Scriem articole de tip advertorial sau review, sau rescriem articole oferite de voi. Rescrierile vor fi facute in asa fel incat sa rezulte intr-un total alt articol.
Ne puteti contacta si pentru contracte de lunga durata pentru postare regulata de articole pe bloguri/site-uri. Deasemenea, putem face si discounturi in toate situatiile in care pachetele cerute sunt mai mari. Nu avem nimic batut in cuie. Negociem fara probleme.
Plata se face de obicei la final insa ne rezervam dreptul sa avem suspiciuni sau sa ne luam propriile masuri de precautie pentru clientii noi. Asta inseamna ori ca cerem avans, ori plata integrala inainte.
Detalii despre alte servicii pe care le oferim, precum si portofoliul il gasiti tot pe site-ul din semnatura. Deasemenea, articole scrise de noi, puteti citi aici content writer | Articole online dar si pe alte directoare de articole populare. Unde vedeti la autor: content writer, sa stiti ca noi suntem. articole.org si coment.ro sunt doar cateva exemple.
Acesta este singurul si unicul post, unde ne veti contacta pentru detalii privind serviciile, preturile dar si pentru multumiri si testimoniale. Tot aici va vom tine la curent cu toate schimbarile ce vor aparea pe parcurs. Pentru serviciul privind scrierea si publicare de articole in advertoriale, veti folosi in continuare postul de aici:
Oferta: Scriu articole pentru directoare de articole(RO) si le si public
Deasemenea, toti cei care ati beneficiat de serviciile noastre, as avea rugamintea sa spuneti cam cate articole ati luat si doua randuri despre cat de multumiti sau de nemultumiti ati fost.