Scriu articole atat pentru site-uri cat si pentru blog-uri, indiferent de domeniu. Actualizez informatii/rubrici pe site-urile dedicate. Ofer promptitudine si seriozitate, si cer acelasi lucru.
Scriu articole atat pentru site-uri cat si pentru blog-uri, indiferent de domeniu. Actualizez informatii/rubrici pe site-urile dedicate. Ofer promptitudine si seriozitate, si cer acelasi lucru.
Ultima modificare făcută de Miha3la; 30th November 2010 la 01:01.
Ai un blog sau ne poti arata niste siteuri/bloguri pentru care ai scris?
Care sunt preturile?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nu mai am nevoie. am gasit. mersi
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Da-mi te rog mai multe detalii pe PM in legatura cu pretul si 1-2 exemple de articole.
Numai bine!
vreau si eu detalii in legatura cu pretul cat si exemple de articole pe pm, de asemenea ma intereseaza daca oferi servicii de forum poster pe un site pentru femei (primul din semnatura).
If you are kind, please send me a price and some examples.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Si eu as dori niste exemple din munca ta anterioara.
Hello, poti sa-mi trimiti si mie un exemplu cu munca ta, si niste preturi ? Daca ne intelegem la pret, putem avea o colaborare pe termen lung. Toate bune
Am trimis tuturor celor ce au cerut exemple de articole pe pm. Nu dau aici adresele pentru a nu face reclama. ( Nu este etic. )
zgabu din pacate tie nu ti se poate trimite pm, lasa-mi daca vrei o adresa unde iti pot da informatiile cerute. Multumesc.
Ultima modificare făcută de Miha3la; 2nd December 2010 la 18:24.
Miha3la, id de mess: tudor002, sau tudor002[at]yahoo.com
Despre cosuri, acnee, tratamente si remedii pentru indepartarea acestora te-ai descurca sa scrii?
Daca da da-mi pe privat un pret si cateva lucrari anterioare.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)