La avantaje m-am referit si eu, nu la penalizari. Nu am spus niciunde ca risti penalizari daca folosesti taguri sau content duplicat. Ziare.com e un site bazat doar pe articolele altora si totusi are o autoritate uriasa. Am spus doar ca, odata cu folosirea de taguri intr-un articol, valoarea de baza a articolului scade. Binenteles acesta castiga prin indexarea unor variante noi ale articolului, expuse prin taguri.
Totusi, expuse in cateva cuvinte, asa cum le vad eu.
Avantaje cu taguri: variante de keyworduri noi pentru un singur articol (+cautari), mai multe pagini indexate in google (+domeniu, +trafic)
Dezavantaje cu taguri: calitate scazute a articolului principal (-articol), pozitionare scazuta a articolului principal (-trafic)

Răspunde cu citat

Intrebarea mea la tine este pe ce anume iti bazezi afirmatia de mai sus? Cu ce influenteaza prezenta sau nu a unui tag calitatea articolului?
adica trei linii pe orizontala, cea din mijloc intrerupta iar celelalte ingrosate. Daca aveti meniul in engleza, cand puneti mouse-ul pe simbol va apare "insert read more tag".