Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Mai punem tag-uri in articole?

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    26

Implicit

La avantaje m-am referit si eu, nu la penalizari. Nu am spus niciunde ca risti penalizari daca folosesti taguri sau content duplicat. Ziare.com e un site bazat doar pe articolele altora si totusi are o autoritate uriasa. Am spus doar ca, odata cu folosirea de taguri intr-un articol, valoarea de baza a articolului scade. Binenteles acesta castiga prin indexarea unor variante noi ale articolului, expuse prin taguri.

Totusi, expuse in cateva cuvinte, asa cum le vad eu.

Avantaje cu taguri: variante de keyworduri noi pentru un singur articol (+cautari), mai multe pagini indexate in google (+domeniu, +trafic)
    Dezavantaje cu taguri: calitate scazute a articolului principal (-articol), pozitionare scazuta a articolului principal (-trafic)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu prea inteleg chestia cu calitate scazuta a articolului daca ii pui taguri. E ceva ce imi scapa mie? Ce legatura au linkurile care pleaca din pagina articolului (linkuri interne, caci fac referire la taguri) cu calitatea?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Daca iti este oferita posibilitatea sa pui taguri de ce nu ai pune doua sau trei ? Mai ales daca au relevanta cu articolul ? Personal folosesc pe toate siteurile dar le afisez doar in arhiva articolelor unde apar articole cu excerpt. Intra omul, citeste primele randuri si daca gaseste un tag ce il intereseaza va citi si articolul.
    Nimic.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Nu prea inteleg chestia cu calitate scazuta a articolului daca ii pui taguri. E ceva ce imi scapa mie? Ce legatura au linkurile care pleaca din pagina articolului (linkuri interne, caci fac referire la taguri) cu calitatea?
    Cum stabileste googul calitatea unei pagini si pe baza a ce ii acorda autoritate (si pagerank in trecut) si pozitie in serp? Daca nu vedem la fel raspunsul la intrebarea asta, nu avem cum sa avem aceeasi parere nici despre folosirea tagurilor.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Este evident ca nu avem aceeasi parere Intrebarea mea la tine este pe ce anume iti bazezi afirmatia de mai sus? Cu ce influenteaza prezenta sau nu a unui tag calitatea articolului?

Nu de alta, dar daca sunt cumva in eroare, mi-ar prinde bine sa stiu de ce. Uneori e nevoie de un sut in fund pentru a realiza ca gresesti. (vorbesc strict in numele meu, a nu se interpreta)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    26

Implicit

Printre factorii ce determina calitatea une pagini (articol in exemplu nostru), din punct de vedere on-page, avem :
    - linkuri outbound (catre pagini interne sau externe)
    - unicitate content (totala sau partiala)

Prin folosirea unui tag, avem un outbound link (catre o pagina interna) si o structura de content duplicat (totala sau partiala). Astfel ca articolul principal va pierde din calitate, in dauna paginii de tag. Daca sunt mai multe, se aplica aceeasi situatie pentru fiecare tag in parte.

Binenteles am listat doar factorii direct implicati in actiunea de fata, ei sunt multi altii care influenteaza, pozitiv sau negativ, o pagina.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de MirceaG Vezi Post
    Printre factorii ce determina calitatea une pagini (articol in exemplu nostru), din punct de vedere on-page, avem :
    - linkuri outbound (catre pagini interne sau externe)
    - unicitate content (totala sau partiala)
    Sursa oficiala? Unicitatea content, atentie, este doar insite.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de MirceaG Vezi Post
    Astfel ca articolul principal va pierde din calitate, in dauna paginii de tag. Daca sunt mai multe, se aplica aceeasi situatie pentru fiecare tag in parte.
    Pe de alta parte, articolul va castiga din calitate, datorita linkurilor relevante din paginile de tag. Doua care pleaca catre doua taguri = 2 inbound, dinspre paginile de tag. Zic bine?
    Articolul, cand e nou, beneficiaza astfel de mai multe links, de la pagini care deja exista si au si ele PR-ul lor. Poate n-am dreptate, ma poti contrazice.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    26

Implicit

Ok, putem sa discutam la infinit acest subiect, pentru ca e clar ca vedem diferit avantajele si dezavantajele unor taguri. Poate vedem si alte pareri, ale colegilor, doar informativ.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Cred ca tine mai mult de tema aleasa. Si din cate observ, indexurile sunt in general fara textul full. De ex: Music | Metro Magazine Demo sau Holiday | Metro Magazine Demo

Acuma... de ce ai avea un site daca nu stii sa ai grija de el? Pui un WP acolo "ca sa fie"? In opinia mea, daca vrei sa ai succes cu el, trebuie sa-l pretuiesti. Sa ai grija de el in toate aspectele. Unde nu te pricepi, intrebi pe cineva.

In cazul nostru, fara sa stii programare, poti pune un plugin care sa se ocupe de asta: https://wordpress.org/plugins/advanced-excerpt/ (si presupun ca sunt multe de genul)
    Nu e nevoie de pluginul asta pentru pentru ca poti face asta din wordpress (atat platit cat si gratuit), indiferent daca tema iti scurteaza textul sau nu in categorii, taguri sau homepage.

Daca scrieti textul in modul "vizual" atunci apasati pe simbolul acela ce seamana cu autostrada adica trei linii pe orizontala, cea din mijloc intrerupta iar celelalte ingrosate. Daca aveti meniul in engleza, cand puneti mouse-ul pe simbol va apare "insert read more tag".

Daca scrieti in modul "text" aplicati, in locul in care vreti sa intrerupeti textul, codul <!--more-->

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th April 2015, 14:55
  2. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 22nd March 2013, 15:28
  3. Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 18:47
  4. Cate cuvinte sa punem in <title> si de ce
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 6th October 2008, 17:30
  5. Hai sa punem de-un... SPAM :D