landing page. adica pagina pe care ajungi dupa ce dai clic de pe google? cum poti sa alegi landing page?
landing page. adica pagina pe care ajungi dupa ce dai clic de pe google? cum poti sa alegi landing page?
Sunt paginile pe care le promovezi. Majoritatea inteleg prin landing page prima pagina a site-ului dar pot fi si pagini intermediare create pentru anumite zone din site.
p.s. cele prin care iti intra majoritatea vizitatorilor in site
am shi eu o intreare shi anume daca motoarele de cautare citesc fisierele .js sau .css
numai ine
My site in the Google index, Google indexing css files, Google indexing .js files.
Mura-n gura....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
asta e un fel de nu mai folositi forumirile ca gasitei orice informatie in orice alta parte decat pe forum?
Asta e un fel de "intai cauta si abia apoi intreaba".
Ma gandeam ca te-ai prins...mai ales ca nu e primadata cand ti se atrage atentia.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
ma intreb...cand pun cate un link pe diferite pagine..sau pe semnatura pe forumuri...ajuta la seo?
normal ca ajuta, orice link direct spre pagina ta ajuta intr-un fel sau altul. (exceptii fac paginile care sunt ascunse sau sunt setate astfel incat sa nu treaca crawler-ul pe acolo)
Ultima modificare făcută de memelea; 14th October 2007 la 22:17.
am citit tot ce este mai sus dar ca sa inteleg am luat o pe portiuni sa zicem ca m am oprit la "description, title, keywords" proplema e ca eu am o platforma de magazin online cuparata si nu stiu cum sa facchestiile astea fara sa stric ceva
bai fratilor sa mor eu ... toata ziua stau si ma uit pe forumuri si ma ingrozesc de ce vad...sunteti asa de preocupati de xml php coldfusion si alte rahaturi. Eu unu nu inteleg ... am intrat si eu de curiozitate la voi p site sa vad ce tehnici de seo mai sunt dar sincer nu prea le vad relevanta. Sa stai cu orele in fata pc-ului sa optimizezi gramezi de pagini sa iti intre 20-30 de useri de pe google care nici macar 1 nu are bounce-rate daremite sa va cumpere ceva. Eu m-as orienta catre un Adwords sau daca vreti reclama pleasca cu o gramada de vizitatori targhetati intrand pe site am sa postez un thread cu o metoda incluzand site-urile de torrenturi.
Ultima modificare făcută de boghitza; 18th November 2007 la 17:26.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)