vedeti si asta!
vedeti si asta!
Am si eu o intrebare. Daca nu scriu unde trebuie, palme dupa ceafa, asta e suport consecintele.
Sa revin:
Am citit undeva pe forum, parca, un post care zicea ca nu e bine sa ai text scris mic cu aceeasi culoare ca si fundalul, etc.
Sa zicem ca am <H1>Un titlu care sa contina cuvinte cheie</H1>
Si din CSS il fac de 1 pixel si arunc mult in stanga.
Dauneaza sau nu. Respectiv ajuta la ceva?
Am un meniu (lista) dinamic care este "ascuns" dupa modelul de mai sus, deoarece meniul este in flash si aveam nevoie de linkuri. Aceeasi intrebare: Dauneaza?
Tot pe forum am citit ca Motoarele de cautare nu au treaba cu CSS, dupa logica mea nu ar trebui sa aiba ceva de obiectat, dar vreau parerile altora mai experimentati.
Spam am inteles ca este.
Nu e foarte ortodox ce fac dar cat de repede se prind motoarele si care sunt consecintele?
nu cred ca se prind motoarele.. doar in cazul in care vei fi raportat.
Motoarele nu se "prind". Dar primul concurent sau dintre noi care vede asa ceva va raporta site-ul echipei Google. Si va fi banat.
p.s. Nu numai ca nu incurajam seo spam-ul dar si luam masuri impotriva lui cand il identificam.
Deci eu nu vreau sa manevrez motoarele, dar aveam nevoie de ceva mai mult text. O sa modific maine tot scriptul. Mi-a venit acum alta idee care ar fi corecta. O sa bag putinul text pe care il am in headere, iar linkurile nu o sa le mai ascund ci o sa mai rad din ele sa ramana exact alea din meniu (flash). Iar cele multe... asta e Javascript desi nu imi surade ideea deloc...
Oricum merci pentru ajutor.
Eu chiar vreau sa fac totul OK, pacat ca INCA nu stiu cum.
Din cate stiu eu Google mai da cu "ochiul" si prin CSS asa ca nu te baza pe asta.
Uite si aici.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)