multmumimbuna intiativa
multmumimbuna intiativa
Mda ... poate ati putea sa faceti si un rezumat la toate astea ... ca daca intra un incepator pe pagina asta chiar ca nu mai intelege nimic![]()
E un mic ghid, cu ideile principale trecute una dupa alta. Mai rezumat decat atat, nu cred ca-ti face nimeni.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Rezumatul nu te-ar auta cu nimic oricum.
Seo nu e un rezumat de actiunui facute unui site, ci o detaliere a mai multor aplicatii/actiuni.
Asta e unul din cele mai bune rezumate.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Meta Keywords si Meta Description nu mai au relevanta pt Google, decat daca pagina ta nu are alt content decat acelea (o pagina cu poze sau ceva de genul)
Link Exchange, nu mai are nici el prea mare relevanta in ochii lui Google. eu unul nu il recomand si nu l`as recomanda. de ce? stai si iti pierzi vremea sa gasesti site`uri de calitate, le gasesti, dar te trezesti ca dupa o perioada site`ul tau este sters. plus ca PR Sharing`ul e mai mic in cazul unui link exchange decat a unui backlink.
Si apropo, Google si`a schimbat iar algoritmul, incercati sa cautati Failure (daca tineni minte inainte era pagina cu Bush), acum nu mai este. putem considera ca mai nou Google da o importanta mult mai mica domeniilor .gov sau .edu, ce s`a schimbat exact, putini stiu.
shutzu, dar ce mai conteaza acum in Seo...ca noi sintem in ceata si ne vindem unul altuia gogosi.
Am o presimtirea rea...ai ajuns la 11 posturi..intr-o zi..fara sa pui mare lucru.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
so? pune regula ca n`ai voie sa postezi daca devii user. nu am vazut nicaieri o asemenea regula. scuze daca am deranjat pe cineva. de ce nu scrieti mare in header, NOII VENITI NU SUNT BINE VENITI ?
As vrea sa lasam Mic ghid de optimizare SEO doar cu sfaturi de SEO. Discutiile pe marginea lui le puteti face aici, pt. ca daca cineva chiar vrea sa se informeze de acolo, sa nu se piarda in posturi aiurea.
Imi pare rau, dar eu cred ca astea sunt gogosi. In urma optimizarii siteului meu am observat ca au relevanta si meta description si keyword si link exchange cu anchor-ul backlinkului = cuvant cheie.Meta Keywords si Meta Description nu mai au relevanta pt Google, decat daca pagina ta nu are alt content decat acelea (o pagina cu poze sau ceva de genul)
Link Exchange, nu mai are nici el prea mare relevanta in ochii lui Google. eu unul nu il recomand si nu l`as recomanda. de ce? stai si iti pierzi vremea sa gasesti site`uri de calitate, le gasesti, dar te trezesti ca dupa o perioada site`ul tau este sters. plus ca PR Sharing`ul e mai mic in cazul unui link exchange decat a unui backlink.
De aia am mutat postul tau aici.
Ultima modificare făcută de Diana; 2nd February 2007 la 14:24.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)