Da, siteurile sunt pe acelasi server, si sunt puternic legate intre ele. (fiecare pagina are link catre celalalt site si reciproc).
Fiecare are si un blog atasat, care in acest moment partea de blog se prezinta in cautari mai bine decat siteul propriuzis.
Caderea nu am observat-o sa fie intai pe cautarile secundare.. poate din contra... au crescut usor cautarile secundare.
Tehnicile folosite... cele de SEO obisnuit.. se pot vedea in sursa si in browser gen url rewrite, descrieri si titluri dinamice.... Inscrierea in directoare a fost in mare parte pt varianta osCommerce.. de cand s-a lansat noua varianta nu prea am mai inscris.. principalele directoare recunoscandu-ma ca deja inscris.
In afara de mesajul primit la inceput pt gamesmall ca ar fi prea multe linkuri (am presupus ca fiind prima data cand intra.. i se pare cam mult) nu am primit alt mesaj.
In rest.. nu am incercat nimic gen: linkuri ascunse, continut duplicat sau fara rost.
Emil.. o sa ma uit la linkuri si multumesc pt sugestie... totusi nu e problema ca paginile nu sunt indexate, ci faptul ca nu apar in cautari.
Mi-am verificat SEO-ul cat am putut de bine, am mai facut modificari numai ca sa se vada ca modificam continut.. si inca nimic.
Apreciez ajutorul vostru, si va mai astept cu alte opini si sfaturi expert.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Partea ciudata este ca google webmaster tools pentru keywordul "jucarii" nu prezinta ca importanta prima pagina... totusi contine de multe ori cuvantul "jucarii"
Keywords
« Go back
Keyword Significance Occurrences
jucaria
100% 100%
241756
Variants encountered
jucaria, jucarie, jucariei, jucarii, jucariile, jucariilor
Google found the keyword jucaria and its variants on these top pages:
Top URLs
jucarii/ro/8/produse/jucarii-spy-gear/
jucarii/ro/8/produse/jucarii-spy-gear/0-50-lei/15-20-ani/
jucarii/ro/36/categorie/jocuri-si-jucarii-educative/
jucarii/ro/145/categorie/jucarii-interactive-galt/100-200-lei/0-1-ani/
jucarii/ro/196/produse/jucarii-de-plaja-ecoiffier/300-500-lei/7-10-ani/
jucarii/ro/148/jucarii-educative-quercetti/produs/1123/isotta---discovery-car/
jucarii/ro/203/jucarii-clics-toys/produs/1569/Clics-Toys-Safari-/
jucarii/ro/203/produse/jucarii-clics-toys/
jucarii/ro/8/jucarii-spy-gear/produs/38/spy-gear---video-atv-360/
jucarii/ro/176/produse/jucarii-piccoli-mondi/100-200-lei/15-20-ani/
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
1nesco, am studiat si concuenta si nu fac multi mai mult decat e pe toysmall.ro, in afara de 3-4 siteuri. Totusi daca as fi pe pagina 3 m-as lupta cumva sa cresc la loc, insa acum practic nu mai exist pe google.
Eu am legat aceasta problema si de schimbarile survenite in google in primavara.. dar nu pot sa observ unde gresesc, sau ce nu-i place lui google.ro

Răspunde cu citat