Stirea e aici. Tare-s curios ... de ce?![]()
Stirea e aici. Tare-s curios ... de ce?![]()
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Nu stiu ce se intampla dar multi renunta la serviciile de contorizare trafic.ro desi au o pozitie excelenta... de vreo luna sau doua am observat ca si federal.ro a renuntat la trafic dar m-am abtinut la a trambita acest lucru pentru ca exista tendinta de interpretare vis-a-vis de presupusele simpatii sau antipatii pe care le-as avea fata de concurenta...
Aicea sunt ceva detalii.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 6th June 2007 la 09:08.
Boingeanu Ben
cumva "Biroul Roman de Audit al Tirajelor"?
Tind sa fiu de acord cu ceea ce spun cei de la SoftPedia, totusi are si trafic.ro meritele sale in popularizarea celui mai cunoscut site romanesc... s-ar scrie sute sau poate mii de pagini cu analize despre "coabitarea" trafic.ro vs. sodtpedia.com cu partile bune si rele, dar e mai bine ca fiecare sa traga singur concluzii...
Am citit si si aici, si pe acolo despre miscarea softpediei... Faptul ca au iesit, sincer nu ma surprinde... trebuia sa vina si momentul asta...
Acum, eu sunt curios de altceva... Vreau sa vad ce inseamna iesirea softpediei din trafic.ro pentru urmatorul din lista... si anume soft32... care acum ocupa locul unu... Va influenta cumva iesirea softpediei pozitionarea in piata a soft32 ???
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Primul lucru care imi vine acuma in minte este ca, serverele trafic.ro vor merge mai repede. 7,5% din totalul statisticilor nu se vor mai contoriza...
Boingeanu Ben
Deci eu consider o prostie prezenta in situri gen trafic.ro sau statistici.ro etc din urmatoarele motive:
- eu daca am un business serios nu as vrea sa am publicate PUBLICE datele mele legate de referers, keywords etc
- orice campanie de marketing ar putea fi urmarita pe astfel de situri
- ce ma opreste sa instalez o solutie locala sa monitorizeze logurile apache?
Eu vad numai dezavantaje la statisticile publice.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Tocmai de aia ai posibilitatea sa ascunzi datele alea. Si raman publice doar datele referitoare la nr. vizitatori si afisari. Si mi se pare util pt. cine vrea sa-si faca publicitate pe siteul tau, sa vada rapid niste date minime de trafic.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Diana, probabil sti ca trafic merge prost si cifrele nu sunt intotdeauna corecte (mereu diferite de awstats si GA). Mult mai util mi se pare BRAT-ul pt site-uri, Ah, si nu mai cred ca plateste cineva azi pentru CPM avand ca date doar ce ofera trafic.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)