Salutare
Am o mare problema, si nu ma prind unde este problema.
Mentionez inainte ca tehnicile SEO folosite la siteul in discutie le-am mai folosit la alte siteuri care se gasesc in google.ro fie pe prima pozitie, fie pe prima pagina in cautari.
Site problema: toysmall.ro
Expresii pt optimizare: jucarii, jucarii pentru copii
Initial, magazinul a fost facut pe osCommerce.. si a ajuns pe prima pagina google pe cautarea "jucarii", osciland intre poziti 1 si 3 pe aceasta cautare.
In septembrie 2009 am scos o noua varianta de site pe o structura programata de la zero. Siteul s-a comportant foarte bine pana in aceasta vara cand a inceput sa pice pe pozitiile 7-12 pt cautarea "jucarii" in google.ro . Dupa aceasta siteul a iesit de mai mule ori temporar din cautari si a reaparut dupa cateva zile pe pagina 3. Din noiembrie siteul a urcat pe pagina 2 iar apoi a cazut pe pagina 5 iar de la sfarsitul lui noiembrie nu se mai gaseste in nici o cautare google importanta, chiar daca in noiembrie mai iesea prin alte cautari.
Mentionez ca aceeasi problema o am cu "fratele" lui Toysmall.ro, magazinul de jocuri: gamesmall.ro (lansat in martie 2010): a mers exceptional la inceput, google il arata in multe cautari apoi am primit un mesaj de la google precum : "too manny links found in one page".. iar apoi a cazut si el.
Problema pe scurt: site: toysmall.ro care a fost in topul cautarilor pe cuvantul "jucarii" a disparut de curand din cautari.. si nu stiu ce sa fac. Acelasi site in google.com se afla pe prima pagina la cautarea "jucarii pentru copii" , in google.ro nu exista.
Va rog.. daca vi s-a mai intamplat, daca aveti mai multa experienta, daca aveti vreo idee ce sa-i fac.... va astept cu sugestii.
Multumesc