Am ajuns cu site-ul meu (papucei.ro) in ranguri bune la aproape toate cuvintele cheie care ma intereseaza. Sper sa nu fie ceva temporar. Cum sa procedez in continuare pentru a mentine site-ul sus? Merci
Am ajuns cu site-ul meu (papucei.ro) in ranguri bune la aproape toate cuvintele cheie care ma intereseaza. Sper sa nu fie ceva temporar. Cum sa procedez in continuare pentru a mentine site-ul sus? Merci
Iti dau eu contul meu bancar, faci o donatie lunara de cateva sute de euro, si eu ma voi ruga la marele spirit, sa iti protejeze site-ul de schimbari.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
LMAO ^^^^^
la obiect: construiesti linkuri noi catre site-ul tau, faci reclama in continuare, cumperi linkuri related, etc.
oricum nimeni nu-ti garanteaza acel rank pe care il ai acum![]()
Papucei...faci SEO..asta inseamna SEO: sa ridici si sa mentii un site la cautarile de pe motoarele de cautare.
Iar daca tie lene...iti trimiti $ lui Cristian...sau altora.
Ultima modificare făcută de Krumel; 20th December 2006 la 11:24.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
"Fratii" mei Borat, ati deviat...ca sa nu zic ca sinteti deviati.... de la subiect.
papucei, daca noi te putem ajuta..bine..daca nu, nu. Iar daca tu poti ajuta, bine...iar daca nu, nu.
Pace..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
papucei - cel mai simplu e sa monitorizezi concurenta si sa mentii pozitiile actuale prin noi linkuri catre ele. Eu folosesc Search Engine Keyword Tracker & Keyword Ranking Tool pentru monitorizarea atenta a pozitiilor urmarite de mine in SE. Vezi exact evolutia in timp a unui cuvant urmarit de tine, precum si grafice cu evolutia concurentei. Sper sa te ajute.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)